A fist depo bónuszt egyben vagy részletekben írják jóvá?
Egyben!
Sziasztok!
Betsson sima kártyás withdraw mennyi idő alatt szokott megtörténni? Mert az oldalon azt írják, hogy 1 munkanap alapvetően, de bankoktól függetlenül lehet akár 3-5 nap is. Én hétfőn kértem egy kifizetést, de még ma sem érkezett meg. Aggódnom kellene, vagy ez még belefér? Tapasztalatok?
Sziasztok!
Betsson sima kártyás withdraw mennyi idő alatt szokott megtörténni? Mert az oldalon azt írják, hogy 1 munkanap alapvetően, de bankoktól függetlenül lehet akár 3-5 nap is. Én hétfőn kértem egy kifizetést, de még ma sem érkezett meg. Aggódnom kellene, vagy ez még belefér? Tapasztalatok?
Ha újonnan befizetek a terembe, kiszedem az FD bónuszt, és a hónap végére elérem a 6000pp-t ezáltal elérve az ultimate vip szintet akkor az FD-n felül kapok még 20% RB-t is, vagy összevonják valahogy?
Faszán összeomlott az új ongame szoftver. A játékban lévő pénzem nincs rajta a számlámon. Nem nagy összeg, de van rá esély, hogy visszakapjam?
Meg egész jól álltam a vip freerollon is. Úgy néz ki feladom a küzdelmet a vadiúj szoftverrel, múszály néznem egy új termet.
Faszán összeomlott az új ongame szoftver. A játékban lévő pénzem nincs rajta a számlámon. Nem nagy összeg, de van rá esély, hogy visszakapjam?
Meg egész jól álltam a vip freerollon is. Úgy néz ki feladom a küzdelmet a vadiúj szoftverrel, múszály néznem egy új termet.
Én pont befejeztem a PP weekly qualit, és kezdődött az 500$ Freeroll, amikor az első hand végén a tourney-t leállították. Remek. Előtte még pont átvezettem a pénzt a főszámlámra, és így legalább teljes figyelemmel tudom követni a wimbledoni döntőt, mekkora meccs... :)
Tényleg a PP Weeklyről tud valaki valamit? Mikor van, milyen időpontban, stb.? Se a site-on, se a kliensben nem találtam infót...
Najó, mára ennyi volt! Indítok mégegy hu sng-t, fél perc múlva kapom az üzenetet, hogy az "ezt az asztalt bezártuk"
Három buy in-t nyelt be eddig:(
Mod szerint a szerverek már ismét teljes erővel működnek.