Krinyó
Válasz buktar kommentjére
2009. okt. 5. 15:58

Hali.Már kérdeztem régebben is amit xeretnék megtudni de most megteszem ujra mert eccerűen nem értem!?Sajna reggelés nélkül nemtok belépni a Betsson (poker pontokra) de "csak úgy" nem akarok reggelni, hogy ezt megnézzem...
Ez a "Value back" dolog nem tiszta.Ok, hogy vannak Vip szintek és emelkedő a "value back" % de ez most annyi "RB"%-nak felel meg mint amit ír?
Pl:Ultimate 20% Ha termelek 1000$ raket akkor annak kapom meg a 20%-át pontosan 200$-t?

buktar
Válasz Krinyó kommentjére
2009. okt. 5. 16:32

Hali.Már kérdeztem régebben is amit xeretnék megtudni de most megteszem ujra mert eccerűen nem értem!?Sajna reggelés nélkül nemtok belépni a Betsson (poker pontokra) de "csak úgy" nem akarok reggelni, hogy ezt megnézzem...

Nincs láb, nincs csoki...

Krinyó
Válasz buktar kommentjére
2009. okt. 5. 16:44

Nincs láb, nincs csoki...

Nem azért "nem akarok reggelni"...mert nem akarok....csak szerettem volna 1-2 infot kapni az egészről mielött....""de ha ilyen okos válaszokat kapok és elönti az buksimat a vér az pont azt eredményezheti,hogy nem az Akadémiárol reggelek"" hanem a Vmi "Dán" Affis oldalrol akkor nekik megy az Affiliet %...Háát ezért kérdeztem meg előtte...?
Xóval akkor, hogy is van a ...back dolog?

FoldInsteadOfCheck
Válasz Krinyó kommentjére
2009. okt. 6. 14:49

Nem azért "nem akarok reggelni"...mert nem akarok....csak szerettem volna 1-2 infot kapni az egészről mielött....""de ha ilyen okos válaszokat kapok és elönti az buksimat a vér az pont azt eredményezheti,hogy nem az Akadémiárol reggelek"" hanem a Vmi "Dán" Affis oldalrol akkor nekik megy az Affiliet %...Háát ezért kérdeztem meg előtte...?
Xóval akkor, hogy is van a ...back dolog?

Én úgy tudom, h ez a valueback=contributed rakeback.
Max.40 lehet, de azt a szintet nehezen lehet elérni.

szigma
Válasz FoldInsteadOfCheck kommentjére
2009. okt. 6. 20:41

Én úgy tudom, h ez a valueback=contributed rakeback.
Max.40 lehet, de azt a szintet nehezen lehet elérni.

Minden befizetett egy Eurónyi rake után 1 VIP pontot kapsz.
VIP szintől függően kapsz betsson pontokat a VIP pontok után
A Legmagasabb szint havi 50 VIP pontól érhető el (ha jól értem)
Itt 1VIP = 4BP
100 BP = 1 Euro
tehát ahhoz hogy 1 Euro-t kapj legmagasabb szinten 25VIP pont kell ez 25 Euro rake, így csak ez nekem csak 4% RB-re jön ki, rosszul számoltam valamit?

bojanika
Válasz szigma kommentjére
2009. okt. 6. 21:01

Minden befizetett egy Eurónyi rake után 1 VIP pontot kapsz.
VIP szintől függően kapsz betsson pontokat a VIP pontok után
A Legmagasabb szint havi 50 VIP pontól érhető el (ha jól értem)
Itt 1VIP = 4BP
100 BP = 1 Euro
tehát ahhoz hogy 1 Euro-t kapj legmagasabb szinten 25VIP pont kell ez 25 Euro rake, így csak ez nekem csak 4% RB-re jön ki, rosszul számoltam valamit?

Nem számoltad el. Ez azonban csak az egyik fele a cashback szisztémának.
Ugyanis a VIP pontok gyűjtögetése mellett lehet a Poker Club keretein belül is pontokat szerezni. Ezeket a pontokat szintén be lehet váltani pénzre. Ennél a pontrendszernél jön ki az, hogy minél többet játszol, annál többet kapsz vissza. Ugyanis:

1. szint - Challenger - 500 PP/hó szükséges 1€ rake = 4BP
2. szint - Expert - 3000 PP/hó 1€ rake = 11 BP
3. szint - Ultimate - 6000 PP/hó 1€ rake= 16 BP
4. szint - Pro - 12 hónap átlaga min. 6000 PP/hó 1€ rake = 26 BP
5. szint - SuperPro - 12 hónap átlaga min. 20000 PP/hó 1€ rake = 36 BP

A 12 hónapos átlag eléréséhez nem kell 12 hónapot játszani!!! Ha valaki pl 3 hónap alatt elér 72000 PP-t, akkor a következő kilenc hónap során él a Pro státusz, a havonta termelt pontoktól függetlenül.

A BP pontok beváltásával lehet a 'cashback'-hez hozzájutni.

Eme juttatási rendszer mellett természetesen az első befizetőknek jár a befizetési bónusz (ami kb 40-50%-os rakeback-nek felel meg) valamint ugye rendszeresek a rakerace-k, aminek keretében ebben a hónapban további extra pénzekhez lehet jutni, vagy akár ki lehet jutni az Estorilban rendezett versenyre.

darabka
Válasz bojanika kommentjére
2009. okt. 10. 0:01

Tudna valaki segíteni, hogy pontosan mit is kérnek?

Kaptam egy levelet Betsson support-tól, ez állt benne:
"...
We’d really appreciate it if you would send us copies of your Government Issued ID and a copy of your latest Moneybookers Statement.

You can send these documents as attachments in an email; or fax them to 00356 23331020. As soon as we received them, we’ll be able to process a new withdrawal request for you!
..."

bojanika
Válasz darabka kommentjére
2009. okt. 10. 0:14

Tudna valaki segíteni, hogy pontosan mit is kérnek?

Az első 2000€ feletti kiutalás esetén (illetve néhány véletlenszerű esetben) a Betsson pénzügyi osztálya bekéri a játékos azonosításához szükséges adatokat.
Szükség lesz a személyigazolvány + lakcímkártya kombóra, valamint egy moneybookers-es printscreen-re, amin bejelentkezve látszanak az adataid.
A személyigazolványról és a lakcímkártyáról legegyszerűbb, ha digitális fényképezőgéppel csinálsz (mindkét oldaláról) egy-egy fotót, s azt küldd el nekik emailben.
Ez egy rutineljárás, no para. Nekem is igazolnom kellett magam, a személyes ismeretség ellenére is. :)

darabka
Válasz bojanika kommentjére
2009. okt. 10. 11:50

Köszi Bojanika, elküldtem nekik, amit írtál..
Most várok... :)

laca8787
Válasz darabka kommentjére
2009. okt. 12. 18:01

Valaki járt már úgy első befizetésnél hogy nem jelent meg a számlán a befizetett összeg?

Élő ügyfélszolgálat