White
Válasz Admin kommentjére
2012. aug. 27. 12:47

Nem tudjátok, hogy a Poker Clubos ( https://poker.betsson.com/en/#/poker-club/ ) visszatérítés hogyan működik?

Ha én mondjuk Expert vagyok, akkor jár 11% value-back. Ezt mikor kapom vagy hol tudom igényelni?

peraspera
Válasz White kommentjére
2012. aug. 27. 14:28

honlapon jobb fent: my account/ poker club/excahnge points.

White
Válasz peraspera kommentjére
2012. aug. 27. 15:56

honlapon jobb fent: my account/ poker club/excahnge points.

Megtaláltam. Köszönöm.

Brader
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 2. 20:43

Valaki Segítene nekem mi lehet a gond?! Nem látom a központi listájukat... se a korábbit se a mostanit :(
Ha valaki egy top20as állást betolna ide megköszönném!

Brader
Válasz Brader kommentjére
2012. szept. 4. 13:16

Sajnos még mindig nem látom a listájukat így ismét titeket kérlek meg hogy postoljátok az 50k-s állását please!
Feltételeket elolvasva nem kell rá se külön regisztrálni se egyéb marhaság ami okozhatja ezt hogy nem látom se a régit 80-asokat se a mostanit!? Itt az akadémián a leírásban is szerepel hogy jogosultak vagyunk a központi promóra is... szal végképp nem értem! Új vagyok itt uh aki a múltkori rakeracen ill központi racen is helyezést ért el nyugtasson meg h jól tudom!!!???

klagyi1
Válasz Brader kommentjére
2012. szept. 5. 23:53

Hali!
Csak akkor kapok pénzt a first deposit bónuszból ha az egészet kijátszottam?????
Légyszives gyorsan válaszoljatok, mert kicsit idegesít a dolog...

qwertibie
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 5. 23:58

igen, egybe jön ki

klagyi1
Válasz qwertibie kommentjére
2012. szept. 6. 0:07

Akkor jól rábasztam....
azért kösz

klagyi1
Válasz klagyi1 kommentjére
2012. szept. 6. 0:52

akkor csak az kap bónuszt aki letol 6k raket egy hónap alatt vagy mi a faszom????
14000 pontot csináltam a semmiért? Amúgy is levett 3,5k-val EV alá ez a...ááááááá már nem is tudok rá mit mondani, a központi race nyereményért is most nézem hogy külön írni kell!! Hát van olyan barom akinek nem kell a pénz amit megnyert? Olyan mondjuk biztos van aki elfelejt írni mert akkora balfasz ( mint én például , mert azt is most vettem észre, és lehet már el se fogadják)!!!!!! Kurva régóta tolom de így még egy terem se szopatott meg mint ez!!!!!

mcmester
Válasz klagyi1 kommentjére
2012. szept. 6. 15:40

Ez az email írogatás tényleg hülyeség. Emlékszem, régen egyik hónapról a másikra vezették be, semmi hír nem volt róla. Aztán csak lestem, hogy miért nem írták még jóvá a casht.

Élő ügyfélszolgálat