A supportnak google fordítóval is elküldheted az üzenetedet, megértik.
Nekem nem volt semmilyen személyazonosítás, Neteller-ről ment a befizetés, aztán kifele már engedett folyamatosan fizetni.
A befizetés a főszámlára megy, és neked kell átutalni a pókerszámlára.
A többit a kolléga leírta.
Sziasztok!
Regeltem a terembe a PAKA2000 bónuszkóddal, ha befizetek netellerről autómatikusan kapom a bónuszt és már pörög is, vagy kell vmit még csinálni, pl aktiválni, vagy ilyesmi?
Köszi
up up
Elvileg autómatikusan megjelenik a bónusz befizetés után, de annó nekem nem így történt. Írtam az Akademianak és megoldották.
Regelésnél megadtam a paka2000 bónuszkódot, de befizetésnél nem. Most vmi 150 dolláros bónusz fut... Szóval valszeg meg kellett volna adnom befizetésnél is. Attól most be van kötve ide a számlám vagy nem?
van valahol játékos kereső?
Regelésnél megadtam a paka2000 bónuszkódot, de befizetésnél nem. Most vmi 150 dolláros bónusz fut... Szóval valszeg meg kellett volna adnom befizetésnél is. Attól most be van kötve ide a számlám vagy nem?
A regelésnél a voucher kódhoz beírtam a Paka2000 bónuszkódot, csak a befizetésnél nem adtam meg. Gondolom akkor a 200% os bónuszt azt buktam, de azért a rakerace-en bent vagyok?
A bónuszkód felhasználásának menete:
[LIST=1]
[*]Regisztrálj a Póker Akadémia linkjén keresztül. A regisztráció során kódot nem kell használni.
[*]Fizess be.
[*]Utalj át a Betsson fő számládról a póker számládra (ügyelj arra, hogy az első utalásod összege = a first deposit bónuszod mértékével, a 200%-os bónusz esetében az első utalásod összege a first deposit bónuszod mértékének a felével egyezzen meg), és közben add meg a választott bónusz kódodat.
[/LIST]
A bónuszok egy összegben megszerezhetők. PP = Player Point
Cash game, MTT és SNG esetében is minden $1 rake után 3,6 player pontot írnak jóvá.
Sziasztok!
Nl4-en 50ezer leosztás alatt kb. mennyi bónuszt lehet kipörgetni?