naná hogy
Válasz Valhalla kommentjére
2007. szept. 13. 16:09
Kedves naná hogy, megosztanád fenntartásaid/negatív tapasztalataid -legalább néhány bővített tőmondatban - az iPoker hálózattal kapcsolatban? Én ugyanis még ezévben terveztem a Chili-hez egy bónuszvadász látogatást... Hátha le tudnál beszélni erről :)
Negatív tapasztalatom nekem a supporttal volt, teljesen indokolatlanul az egyik termükben az accomat lockolták, majd 1 óra múlva az általuk megadott e-mailre minden papírt elküldtem, majd sikerült nekik 2 hét után feloldani!
A bónuszaik számomra viccek, sztem sokkal jobb bónuszt lehet találni, de nem szeretnék senkit sem a hálózatról lebeszélni.
A játékosállomány mesés :D
A terem RNG-t viszont fél év után sem veszi be a gyomrom.
Biztos az én játékomban van a hiba de ez az egyetlen egy hálózat ahol mínuszos vagyok/voltam.
Ez csak egy szubjektív vélemény volt!
Valhalla
Válasz naná hogy kommentjére
2007. szept. 13. 19:43
A játékosállomány mesés :D
Biztos az én játékomban van a hiba de ez az egyetlen egy hálózat ahol mínuszos vagyok/voltam.
Ez így egy kicsit ellentmondásos, nemde? :-)
Az iPoker amúgy egy csoda hálózat lehet, ahány terem, annyi féle bónusz. Jó múltkor én is rákérdeztem az Expekt.com bónuszra, valamint hogy ez olyan-e mint a Chilli-é. A válaszból kiderült, hogy a bónusz NL100 vagy még talán NL200-on is kivehetetlen, a Chillire meg azt mondták, nem ismerik, annyit tudnak róla hogy egy konkurrens pókeroldal, nekik semmi közük hozzá.
Én pont azért néztem ki a Chillipokert mert az általad fentebb leírt számítási metódussal 160 óra játék mellett tűnt kivehetőnek a 600 dolcsi NL25-ön, valamint rakeback is szimpatikus, ha nem is paramines, de NL25-től bőven meglöki a bevételt, a Paramin meg ugye nem... ill. csak NL50-től, ráadásul az 50 még euro is :-(
Na mindegy, fogalmam sincs... megyek az Everest-re. Csak hosszabb távon, amíg tudásban fel nem növök a Paramin-ra, jó lenne valami rakeback-es is, Kanrich ajánlása alapján akkor most a Full Tilt tűnik nyerőnek. Vagy mit tudom én....