Bónusz Hunterkedés!!! (közép-felső szinten)
Ebben a topikban megpróbálom összefoglalni a kiszedhető bónuszokat, milyen téten mennyi idő alatt sikerült vagy nem :D
Elsősorban 300-500dollár depohoz kötöttem próbálom, tehát elnézést kérek a kezdőktől, akik nem szánnak ennyit kezdésnek a pókeres karrierjükre, sok lehetőség van meghízlalni a kezdeti pénzüket.
Üdv : Naná hogy
Úgy látom, mostanában nem annyira bőkezűek a termek, legalábbis az összefoglalód mérete alapján :D
Türelem, én várom Naná hogy táblázatát, hozzászólásait.:D
Pokerzol nem ilyenre gondolt (szerintem) Naná hogy, ilyen linket bármelyikünk be tud szúrni.:)
Lassan 1 hónapja lett nyitva a topc és nincs benne egy normális bónusz dolog.
Kérdem én akkor minek lett nyitva?
Türelmes vagyok, de ennek így nincs értelme.
Valóban nem ilyenekre gondoltam.
Aff. linket meg nem illik beszúrni az oldal tuljadonosának megkérdezése nélkül!
Először az oldal bónuszainak kiszedését illetően fogok statokat limiteket leírni, milyen téten mennyi idő, mire kell odafigyelni stb...
Hogyan lehet a lehető legrövidebb idő alatt kivenni...
Pokerzol Te is kezdheted, nincs a bónuszozásban semmi ördöngösség, csak mostanában nem volt időm a póker bónuszokkal foglalkozni, meg még 2 hétig biztos nem is lesz.
Türelem bónuszt terem :D
Jóhetnének valami jó bónusz ajánlatok. Vagy akkor minek lett nyitva a topic??
Én egyszerűen vissza szoktam számolni, hogy hány százalékos RB-nek felel meg. fogom a PT-t, kigyűjtöm, hogy adott limiten adott leosztas alatt mennyi pontot, raket gyűjtünk, és simán elosztom. Ha raketől függően sávosan kapjuk a pontokat, azt is ke lehet venni a PT-ből.
Mindenesetre NL10en ezek a pontgyűjtős bonuszok számításaim szerint nem olyan jók. Egyszerűbb, s jobban megéri akkor egy sima RB-es terembe menni játszani. NL25-NL50en már más a tészta, de én még nem tartok ott :)
Én egyszerűen vissza szoktam számolni, hogy hány százalékos RB-nek felel meg. fogom a PT-t, kigyűjtöm, hogy adott limiten adott leosztas alatt mennyi pontot, raket gyűjtünk, és simán elosztom. Ha raketől függően sávosan kapjuk a pontokat, azt is ke lehet venni a PT-ből.
Mindenesetre NL10en ezek a pontgyűjtős bonuszok számításaim szerint nem olyan jók. Egyszerűbb, s jobban megéri akkor egy sima RB-es terembe menni játszani. NL25-NL50en már más a tészta, de én még nem tartok ott :)
Oksi, lehet visszaszámolom NL10en egy-két teremre,de RB-re számolva.
amúgy ha ennyire belevetetted magad a bonuszokba, ismered ezt az oldalt: bonuswhores.com? Ha jól tudom itt is vannak hasonló táblázatok, amiket Te csinálsz. Meg egy bonuszvadasznak alap ennek az oldalnak az ismerete, szerintem :)