Everest bonus
Meg tudja valaki mondani, hogy az everest friendship bonusza mit takar? Kapok 50$-t és szaladjak, vagy valahogy ki kell csöpögtetni ezt is, mint a first deposit bonust. És, ha ezt kell tenni, akkor milyen feltételekkel, mennyi idő alatt. Ránéztem az oldalon, de erre vonatkozólag nem láttam semmit.
Köszönöm a segítséget!
Bonusz!
Szia!
Tudtomal az ewerestnél két fajta bonusz van!
1,Az elsö befiztésnél kapott bonuszt vagy egy meghívott barátodod után kapsz bonuszt,amit folyamatossan ki tudsz szedni játékal!
2,Álltalános havi bonusz,ha elérted a megfelelö summit pontot akkor egyszere megkapod egy összegben a bonusz pénzt!
Remélem azért valaki megerösíti ezt!
mikee1978
Javítok:Most nézem,hogy a terem bemutatonál ez meg is található!
Amikor ismerőst ajánlasz és kapsz 50 dollár az ugyanúgy lassan csordogál a számládra mint a first deposit bonus. Szóval játszani kell érte.
köszönöm szépen
Tudja valaki, hogy az everesten milyen rendszerességgel jön a bónusz? Nekem eddig minden hónapban jött valami, de most még nem. Kapott már valaki ebben a hónapban?
Tudja valaki, hogy az everesten milyen rendszerességgel jön a bónusz? Nekem eddig minden hónapban jött valami, de most még nem. Kapott már valaki ebben a hónapban?
:)
Ezzel vonatkozó dolgokat a poker termek >>>>>everest poker topikban találtok infókat!
Havi bonusz jövő héten jön.
Minnél többet játszol annál nagyobb bonuszt kapsz,amit minden hó elején kiküldenek.
Ezzel vonatkozó dolgokat a poker termek >>>>>everest poker topikban találtok infókat!
Havi bonusz jövő héten jön.
Minnél többet játszol annál nagyobb bonuszt kapsz,amit minden hó elején kiküldenek.
infó
75$ 2000 Summit pont
150$ 4000 Summit pont
275$ 6500 Summit pont
325$ 7000 Summit pont
450$ 9000 Summit pont
Kanrich számításai alapján:
NL100-on összesen kb. 15.500 leosztás kell, hogy kivedd a 325$-os bónuszt (7.000 summit pont), vagyis minden 1.000 summit pontért kb. 2200-2250 leosztást kell lejátszani.
A reload bónusz kb. 27% rakeback-nek felel meg.
A first deposit bónusz pedig kb. 60% rakeback-nek felel meg, 500$-hoz NL100-on kb. 12k leosztás kell.
Bonusz:
Leveleztem az oldallal és rékérdeztem a bonuszokra,ők írták,hogy jövőhéten lesz havi bonusz.
navaze írtam a supportnak , hogy adjanak mán' nagyobb bónuszt. erre 10perc mulva jön a fantasztikus hírlevelük, fantasztikus 75$ bónusszal... :S