Rakeback-ről általánosságban
Sziasztok!
Azért nyitottam a topicot, hogy itt rajtam kívül esetleg más is hasznos, alapvető információkra lelhessen a "rakeback"-el kapcsolatban.:confused:
Az én kérdésem az, hogy el tudná-e magyarázni valaki 2 mondatban, hogy mi fán is terem a rakeback, pl. a PokerStars-nál?
Ha jól értelmezem akkor akik részt vesznek versenyeken kapnak x $-ként Y pontot, és ő utánuk kapnak egyfajta részesedést(rakebacket) a regularok?
Mitől lesz valaki regular, hogyan nézi ezt a rendszer?
Csak a regularok jogosultak a rakebackre, vagy mindenkinek visszaosztanak?
Szia!
Igazabol egyszerubb ennel a dolog: A "rake", amit cash gameben handenkent levonnak (altalaban 5% up to $3 az industry standard manapsag), illetve a tournament fee-k (lasd pl $109 MTT $100 kerul a prize poolba, $9t megtart a site.
A rakeback pedig az utanad szedett rake %os visszaosztasa feled. Ami azt illeti a Stars pont ellentetesen csinalja, a nyero regeket szopatja (mi csak 10% kapunk 40% helyett a challengekbol).
Legjobb rakeback tudomasom szerint perpill a WPN-en van, de nem ajanlom hogy ott told, kiveve ha nagyon jo jatekos vagy vagy esetleg rakeback pro szeretnel lenni (egy nagy regfest jelenleg a WPN, legalabbis Omaha jatekokban, amit en jatszom).
Így már értem, köszi.