Ultimatebet vip
Felhivott egy csaj az ultimatebet-tol, es ezzel az ajanlattal allt elo:
With your next deposit of $2,500 or more you will receive:
5% unrestricted CASH (capped at $100)!
30% added to your pending bonus account! (capped at $500)
One entry to the $2000 Guaranteed Rebuy at 1200 EST.
One free seat into our $20,000 Bounty Tournament at 2001 EST.
One free guest seat to our $200k Guaranteed Tournament 1700 EST
ez kb. $500 ajandek cash-ben es tourney dollarban + $500 bonus
ezen most elegge elgondolkoztam (mar reg jatszottam az ultimate-en, regen nagyon szerettem, mert eleg jo strukturaja volt a versenyeknek)
kerdes: ez tenyleg giga jo ajanlat, vagy csak nekem tetszik valamiert nagyon?
Szerintem nem rossz az ajánlat, ilyen feltételekkel én befizetnék. Ekkora VIP tag vagy/voltál az ultimatebetnél vagy kihúztak valami sorsoláson, hogy ilyen ajánlatot kaptál?
...ez tenyleg giga jo ajanlat, vagy csak nekem tetszik valamiert nagyon?
want2 megelőzött... :)
Ha nem cg-zel, akkor gondolom nem nagyon lehet kiszedni a bónuszt. A versenyek miatt ugyanakkor sztem megéri.
Szerintem nem rossz az ajánlat, ilyen feltételekkel én befizetnék. Ekkora VIP tag vagy/voltál az ultimatebetnél vagy kihúztak valami sorsoláson, hogy ilyen ajánlatot kaptál?
Ez egy abszolút személyre szabott ajánlatnak tűnik. Nemhiába na, fejlődik ez az iparág is. Kemény a verseny, mindent megpróbálnak a termek. :-)
Amennyiben miután beutaltál 2500$-t egyből indulhatsz is a versenyeken, majd pedig, ha nem tetszik a terem, korlátozások nélkül kiveheted a beutalt 2500$-t, akkor azt kell mondjam, hogy ez egy GIGA JÓ AJÁNLAT, csupa nagybetűvel. Amennyiben viszont bizonyos feltételeket kell teljesítened az induláshoz (pl. x számú raked hand vagy egyéb hasonló), vagy pedig egyéb apróbetűs kikötés van, akkor már egyáltalán nem ilyen egyértelmű a helyzet.
Az ajándékba kapott pénzzel mi a helyzet? Ahhoz, hogy azt, de főleg a bónuszt kiszedhesd játszanod kell keményen? Én feltételezem, hogy ez így van.
Magáról a teremről én meg azt hallottam, hogy elég erős a mezőny.