river blöff
!
pre 3betre fold, mivel ismeretlen. így flopon oké a call, viszont turnön betelnék, mert így hogy elénk passzolt, sokszor fog dobni egy betre.
így hogy adott turnön, riveren pénzkidobás betelni szerintem.
A-t szerintem soha nem fog dobni, ha már képes ilyen szutyokkal 3betelni. Amit dobni tud azok a kézbe párok, viszont ezzel a megjátszással azt sem fogja sosem dobni. Ahhoz, hogy itt TT+ dobass, hívni kell a turnt és a rivert is a checkjére. itt riveren biztos hogy nem betelek így!
képes ilyen szutyokkal 3betelni.
A-t szerintem soha nem fog dobni, ha már képes ilyen szutyokkal 3betelni. Amit dobni tud azok a kézbe párok, viszont ezzel a megjátszással azt sem fogja sosem dobni. Ahhoz, hogy itt TT+ dobass, hívni kell a turnt és a rivert is a checkjére. itt riveren biztos hogy nem betelek így!
turnön azért betelnék, mert elégszer számítanék foldra tőle egy A magas boardon. hiszen simán lehet nálunk Ax, viszont ha nála nincs akkor kb minden mást dobnia kell. viszont ha megad egy turn betet, akkor riveren feladom history nélkül. turn bet $7.
Nagyon rossz spot bluffre,egyrészt reverse implied odds van floppon,(tehát már itt dobni kéne) másrészt gyakorlatilag semmit nem adsz elő.
Busted FD-t reprezentálsz,esetleg 1010,99-et.
Ez így ebben a formában,ha csak nem nagyon alacsony wtsd(~15-20) és nit nagy mintán,nagyon -EV.
Egyébként,ha már elrontottuk akkor Wamcsi +1 megjátszás kiegészítve azzal,hogy,ha leesik a szín riverre,akkor lehet barrelezni.
én szoktam A-t így megjátszani, kivétel az A kicsit azt lehet nem hívom meg.
én szoktam A-t így megjátszani, kivétel az A kicsit azt lehet nem hívom meg.
jaja :D