Ez a jútúbos videó nagyon odavert :)) 8 percig magyarázza, hogy erre meg erre miért kell tenni aztán a végé teli lett az asztal zsetonokkal. :))
Legalább élőbe csinálná ezt a hülyeséget nem pedig online :D Ott ha még impozáns helyre , megy akkor biztos lehet a játék tisztaságában. Másik kedvencem aki játékterembe, gépi roulettezik nincs az a pénz aki nekem megtudná magyarázni, hogy az nem csal :D
Ez a jútúbos videó nagyon odavert :)) 8 percig magyarázza, hogy erre meg erre miért kell tenni aztán a végé teli lett az asztal zsetonokkal. :))
"nem ritka, hogy a 13 kétszerese a 26"
Ilyen bmeg nincs is..... Agyhálál, KO.
Önmagában nem az a baj, ha valaki rulettezik, bár interneten vagy gépen szerintem elég gáz, menjen el egy kaszinóba akkor, igyon/egyen ingyen, hagyjon ott pár tízezer forintot, és volt egy jó, izgalmas estéje a csinos hostess csajok között.
Na de a betegség ott kezdődik, amikor elméletek gyártását kezdi kitalálni olyan szisztémák szerint, amik illúzióra épülnek és elhiszi, hogy ezzel nyerni lehet.
Legalább élőbe csinálná ezt a hülyeséget nem pedig online :D Ott ha még impozáns helyre , megy akkor biztos lehet a játék tisztaságában. Másik kedvencem aki játékterembe, gépi roulettezik nincs az a pénz aki nekem megtudná magyarázni, hogy az nem csal :D
A topikot egy ideig zároltuk.