BetDoc
Válasz naná hogy kommentjére
2007. aug. 28. 20:41
Gratula az első helyhez!
A sikereiden felbuzdúlva ma én is beneveztem, egy ideig egymás mellett is ültönk az elején a mai versenyen. FT-n vagyok de sajna SS is, nem jönnek a lapok, úgyhogy sajna nekem ebből ma nem lesz első hely, max 6-7 körül.
Sok sikert a továbbiakban is!
Üdv.: Naná hogy
Hello, igen én is észrevettelek (ezzel a névvel nehéz elkerülni a magyarok figyelmét) Fiigyeltelek is hogy hogyan játszol :-D Sajna én már az elején kiestem egy csábító all-in nél (QQ-val estem ki TT ellen, sajna bejött neki a 10-es a franc egye meg). Highest stack-re ugorhattam volna vele de szerintem ez benne van a jétékban ezért annyira nem bosszankodtam miatta.Kérlek írd meg meddig jutottál (akár priviben is), nagyon kiváncsi vagyok.
Üdv BetDoc
naná hogy
Válasz BetDoc kommentjére
2007. aug. 28. 22:29
5. lettem :-(
egyébként más nickkel vagyok ott, figyeltem a szitut amikor kiestél, pech.
Majd legközelebb.
BetDoc
Válasz naná hogy kommentjére
2007. aug. 29. 2:19
5. lettem :-(
egyébként más nickkel vagyok ott, figyeltem a szitut amikor kiestél, pech.
Majd legközelebb.
Először is gratulálok, sztem az 5 hely nem rossz 800-as létszámnál (asszem annyian voltunk). Pedig meg mertem volna esküdni hogy ezzel i nick-el (de lehet hogy csak valami hasonlóval) ült mellettem egy magyar srác. No mindegy.
Egyenlőre elfogytak a PartyPointjaim, úgyhogy maradok a cash game-eknél. Ma nem volt olyan rossz napom.
További sok sikert, még találkozunk (apropó milyen nick-el játszol a PP-n?, jöhet priviben is) Te ugyebár már tudod az enyémet :-D Üdv BetDoc