525 (!!!) euró cca.6óra alatt NL50-en
Sziasztok
Nem szoktam dicsekedni, hogy mennyit nyerek vagy vesztek (ezzel nem is lehet :) ) a pókerrel, de ezt muszály volt "bejelentenem"
6óra 12perc játék után sikerült a maximumot kihozni a játékomból. Végig odafigyelve (persze voltak rossz partyk is) játszottam és meg is lett az eredménye. 525euró , 23,27 BB/óra , 27.96BB/100. Hát asszem megérdemlem, hogy jól kialudjam most magam. Mindenkinek sok szerencsét és jó játékot kívánok. VÁRJ A JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ LAPOKRA !!!!!
Jó éjt
uzee
WOW, grat!!!
Ma nekem is jó napom volt, pókerkarrierem eddigi legnagyobb nyereménye.5óra játékkal, 1100 hand alatt 127$-t nyertem NL25-ön, meg még hozzájön a 10-15$ bónusz amit kiszedtem.
Grat. A mai napom nekem is egész jó lett. Ősszel több fish szokott lenni, mint nyáron?
Wow. Nagyon szép teljesítmény:D Így tovább.
Tegnap nekem is nagyon jöttek a lapok (ami potólta a tegnapi, tegnap előtti bad beateket), és 1 beülő pluszban végeztem, de elképesztően szánalmas játékkal. Ha nem játszottam volna annyira gyengén kb 2,5 BI-t kellett volna nyernem vagy még többet.
Gratula mindenkinek :)
Medgypeti, 14%-os VPIP-vel nyomultál? :) Van hova fejlődnöm még :)
Gratula mindenkinek :)
Medgypeti, 14%-os VPIP-vel nyomultál? :) Van hova fejlődnöm még :)
Ma nekem is jó napom volt, pókerkarrierem eddigi legnagyobb nyereménye.5óra játékkal, 1100 hand alatt 127$-t nyertem NL25-ön, meg még hozzájön a 10-15$ bónusz amit kiszedtem.
Gratula!
Nekem a PF AF szám teccik nagyon :D
a ---?