Beselejteztem magam a BPO-ra!
Sziasztok!
Még most is nehezen hiszem el, de sikerült! Ma este a Cardoza Super Satellitjét 8 induló közül sikerült megnyernem, amivel jogot szereztem az idei BPO-n való indulásra.
A HU-ot elég jelentős hátrányból kezdtem, de egy idő után sikerült átvennem a vezetést, hogy hogyan, ne kérdezzétek, mert szinte az egész versenyre nem emlékszem. :)
A döntő parti: nálam 99, ekkor a chipek aránya kb. 60-40% volt a javamra. A srác (akit ismertem, jó játékos) all-int tolt, de az előző 4 leosztásban ez volt kb. a 3. all-inje. Kicsit gondolkodtam és megadtam. Mutat: QQ. Flop: 9xx Turn: x River: x.
Volt némi szerencsém. :)
Ha valaki tudja, hogy a Harrington könyveket hol tudom sürgősen beszerezni, szóljon! Köszi!
Vagy könyvesboltban, vagy írsz egy emilt, és kölcsönadom őket. :)
Amúgy természetesen grt!
Én - jó magyar ember módjára - azt is az utlsó pillantra hagyom. Pénteken és szombaton szatelitezek (bár reményeim szerint csak pénteken)...
Mégegyszer gratulálok! Nagyon jól nyomtad!
Ha valaki tudja, hogy a Harrington könyveket hol tudom sürgősen beszerezni, szóljon! Köszi!
Vagy könyvesboltban, vagy írsz egy emilt, és kölcsönadom őket. :)
Megy privi, hogy hol találod meg tutra a könyvet. Jó olvasást, sok sikert kívánunk és majdan beszámolót várunk. :)
Király vagy. Hatalmas Grat! Ha már arra jársz, nyerd is meg.
Akkor már két Cardoza pólós player fogja riogatni a mit sem sejtő fisheket.:)
Én - jó magyar ember módjára - azt is az utlsó pillantra hagyom. Pénteken és szombaton szatelitezek (bár reményeim szerint csak pénteken)...
Király vagy. Hatalmas Grat! Ha már arra jársz, nyerd is meg.