Cake 12,5K garantált 3. hely
Felbuzdulva, hogy egyre inkább szökik fel a verseny láz az akadémiás játékosok között, mostanában én is próbálkozom.
Ma éjszaka sikerült elérni az eddigi legértékesebb helyezésem, egy 3. helyet a 12,5K garantálton.
Egy gyors összefoglaló a versenyről:
Az első órában katasztrofális lapjárás mellett sikerült lenulláznom magam, összesen 3 rebuyt vettem, mert éreztem, hogy ennél csak jobb lehet. Utólag milyen jó ötlet volt! :D
Aztán szép fokozatosan kapaszkodtam felfelé, a fizus helyekre SS-ként csúsztam be (itt sem volt lapom). Az első 30 fizetett és mikor 31-en voltunk AJs-dal all-in mentem, asszem QJ callolt. Szerintem ez ésszerű kockázatvállalás volt ezen a ponton, nem lett volna értelme teljesen megrövidülnöm.
A döntő asztalra 4. vagy 5.-ként érkeztem, majd egy idő után én lettem a CL, ekkor uraltam az asztalt. Volt egy némiképp szerencsés partim.
Amikor épp SS voltam a FT-ön, 66 all-inem callolta egy A7s. Flop Axx turn:x river: 6. Annyiszor csesztetett már itt a river, hogy ezt nagyon megérdemeltem.
Az első 3-ba is CL-ként érekeztem, sokáig gyűrtük egymást, és néhány szerencsétlen parti folytán erősen visszaestem. Ezt a részét picit sajnálom.
Az utolsó partimat meg iszonyatosan elszúrtam. AKs nálam, emelek egy átlagosat, call. Flop: 234. Kb. 4 maradt volna az M számom, ha nem viszem ezt a partit, betoltam az all-int és belenéztem egy 2-es szetbe. 1 outom volt a backdoor színre. :)
Holnap (vagyis ma) majd igyekszem felrakni 1-2 partit a versenyről.
Felbuzdulva, hogy egyre inkább szökik fel a verseny láz az akadémiás játékosok között, mostanában én is próbálkozom.
Ma éjszaka sikerült elérni az eddigi legértékesebb helyezésem, egy 3. helyet a 12,5K garantálton.
Gratula!Ide mennyi a beugró?
Wow... Nagy gratula! egyre tobb nagyon jo versenyeredmenyt hozol, ugy tunik;)
Köszi! Azt hiszem, van még mit tanulnom...
gratulalok... ;)
remelem sokan vettek rebuyt es joval magasabbra csuszott a 3.hely erteke, mint ami alapbol irva vagyon... :)
Gratulálok én is!
Gratula!
Flop: 234. Kb. 4 maradt volna az M számom, ha nem viszem ezt a partit, betoltam az all-int és belenéztem egy 2-es szetbe. 1 outom volt a backdoor színre. :)
Holnap (vagyis ma) majd igyekszem felrakni 1-2 partit a versenyről.
Gratulálok!