Cake 5$ 6 000 GT R/A 4. hely
Sziasztok.
Kb egy honapja léptem az építkezés útjára addig stagnaltam.
300 $ ki az everestről => Lucky Ace be 75 $ bonus meg a traki3 és go cake terembe.(Itt szeretném megköszönni buktarnak és demironak, tudjátok nélkületek nem ment volna) na az emlitett két uriember már már rugdosására neki indultam a Cake nek.
Itt kezdődött az uj fejezet.Demirótól kaptam kölcsön 80 $ igy az 500 be a Cake re Juli végén.Nl20 ra egy hét alatt meg is lettem 850$.
Augusztus hopara az 1000 $ tüztem ki célul.
És ma este ezzel a nyereménnyel ezzel a 4. helyel 277 $ meg van. egyenlegem 1000 fölé csuszott.:))Életem leg nagyobb MTT győzelme ha jol emlékszem.
Ezeken a versenyeken amugy eddig 5 ből 3 FT tem.7. 5. és most 4. hely.
Bar játékom nem tökély de azért ugy érzem fejlődgetem a sok állat között.:o
Mérhetetlenül elégedet vagyok most.Bocs ha blogosra sikerült de most megyek és beverek egy sört.:D
GL mindenkinek.
Gratulalok, szep eredmeny!!
Gratulálok ;)
Gratulálok én is! Egyértelmű, hogy ez még csak a kezdet! :)
Csak most találtam meg ezt a topicot.
Itt szeretném megköszönni buktarnak és demironak, tudjátok nélkületek nem ment volna) na az emlitett két uriember már már rugdosására neki indultam a Cake nek.
Augusztus hopara az 1000 $ tüztem ki célul.
És ma este ezzel a nyereménnyel ezzel a 4. helyel 277 $ meg van. egyenlegem 1000 fölé csuszott.:))Életem leg nagyobb MTT győzelme ha jol emlékszem.
Ezeken a versenyeken amugy eddig 5 ből 3 FT tem.7. 5. és most 4. hely.
Mérhetetlenül elégedet vagyok most.Bocs ha blogosra sikerült de most megyek és beverek egy sört.:D