Döntő asztalon Annette_15-tel és Bélabácsival
Régen jelentkeztem már. Igazság szerint mostanság nem nagyon szóltam hozzá a fórumon, de azért rendszeresen szoktam nézni az oldalt.
Vasárnap este egy 50$ nevezési díjú rebuyos versenyen (13,500$ Guarantee) a döntő asztalra jutottam, ahol végül a 6. helyen zártam. A dolog különlegessége, hogy igen illusztris társaságban játszhattam a végjátékot, hisz ott volt Annette Obrestad és Bélabácsi is. :)
A döntő asztalon ketten voltunk magyarok, ami nem is volt rossz arány, hisz a norvég Annette-en kívül a többiek mind amerikaiak voltak.
A versenyt végül Bélabá nyerte, ezúton is gratulálok neki! Ja és kösz a sok magyar szurkolónak, akik folyamatosan bíztattak bennünket a chat-ben. :)
Gratulálok mindkettőtöknek! :)
Grat a 6. helyhez, nem lehetett egyszerű összehozni hisz a képen még 10. voltál nem túl sok chippel.
Amúgy pár napja a caken játszottunk egy asztalnál :)
Grat Neked is és Bélabácsinak is.:)
Grat a 6. helyhez, nem lehetett egyszerű összehozni hisz a képen még 10. voltál nem túl sok chippel.
Amúgy pár napja a caken játszottunk egy asztalnál :)
Grat mindkettőtöknek! Azért jó magyarnak lenni csak focit ne nézzen az ember ?:-))
Gratula mindkettőtöknek :). Bélabá lenyomta Anett bébit :) Hi-hi :)
Gratulálok én is!
Egyébként te milyen néven játszasz a Cake-n?
Most már semmilyenen, mert sikerült nulláznom magam a caken tegnap. Esetleg ha emlékszel pagat nevű játékosra, az én voltam.