Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Dicsőség csarnoka > Eddigi legnagyobb potom...

ivan41
Válasz medgypeti kommentjére
2008. nov. 17. 11:01

OKé, nem dob, de a river utáni megadás!? Azt ne mondja nekem senki, hogy az helyes volt!

illese
Válasz ivan41 kommentjére
2008. nov. 17. 11:09

Ott rontotta el, hogy nem emelt vissza a floppon. Az ilyen donkbetre, a válasz egy 30USD visszaemeléés (vagy dobás). Ha adja, akkor c/f. A megadás teljesen értelmetlen a részéről, mert ugye még blufcatcher sincs nála aka nem akar blufföt indukálni. Ha úgy érzi jobb, vigye el a potot, ha nem dobja el. A river call meg meseszerű...

peterpanic
Válasz Littlemage kommentjére
2008. nov. 17. 12:18

és mi lett a maradek 100-ával? elszedted azt is? :D :D :D

5perc alatt kb:) totál tilten volt.

illese: nem volt itt donkbet, 3beteltem, és utána végigbetpotoltam, pont azért, amit láthattok a showdownnál: any2val callozott végig 3betelt potban.

illese
Válasz peterpanic kommentjére
2008. nov. 17. 12:38

Értelmezési kérdés. Pozíción kívül beteltél (na jó inkább cbet volt). De az analízis akkor is áll. Ha jobbnak hiszi magát bet, ha hisz neked fold, mert ha jól látom maximum egy backdoor fullhouse draw-ja volt.

Zehy
Válasz illese kommentjére
2008. nov. 17. 12:47

Értelmezési kérdés. Pozíción kívül beteltél (na jó inkább cbet volt). De az analízis akkor is áll. Ha jobbnak hiszi magát bet, ha hisz neked fold, mert ha jól látom maximum egy backdoor fullhouse draw-ja volt.

Ne haragudj, de te nem értesz a pókerhez. Igazi lyuksora volt, nem látod?! Hogy dobja már el? Riveren meg sima bluffcallt csinált, hátha muckol PP :D:D:D

Ja, meg végül is mindent ver, csaknem Q high van nála :)

illese
Válasz Zehy kommentjére
2008. nov. 17. 13:15

Nekünk volt egy haverunk, aki a riveren callolt le valamit majd amikor megkérdeztük mégis mi volt ez akkor azt mondta, hogy callbluff, csak elfelejtette, hogy nem jön több lap :).

peterpanic
Válasz illese kommentjére
2008. nov. 17. 13:26

biztos alacsony pocketre tett:)

Zehy
Válasz peterpanic kommentjére
2008. nov. 17. 13:32

biztos alacsony pocketre tett:)

Ezt mondom, azt meg veri J high-al. Ennyi, makacs read volt, de tanult belőle. :)

Littlemage
Válasz Zehy kommentjére
2008. nov. 17. 14:50

de durva, lerántottál róla 7 BI-t. nagy grat!!! amugy igez ez a J-s, cucc, meg flopon még én is adnám lyuksorra ilyen deepen. persze a turn kartyaval mar csak a kispocketet veri, mert hat persze, majd pont most van nala a 4 out. hát most volt :D :D :D

castor11
Válasz Littlemage kommentjére
2008. nov. 17. 15:00

Szép volt! Majdnem a fél BR-om :))) No de lesz még ilyen nekem is :)

Élő ügyfélszolgálat