OKé, nem dob, de a river utáni megadás!? Azt ne mondja nekem senki, hogy az helyes volt!
Ott rontotta el, hogy nem emelt vissza a floppon. Az ilyen donkbetre, a válasz egy 30USD visszaemeléés (vagy dobás). Ha adja, akkor c/f. A megadás teljesen értelmetlen a részéről, mert ugye még blufcatcher sincs nála aka nem akar blufföt indukálni. Ha úgy érzi jobb, vigye el a potot, ha nem dobja el. A river call meg meseszerű...
és mi lett a maradek 100-ával? elszedted azt is? :D :D :D
Értelmezési kérdés. Pozíción kívül beteltél (na jó inkább cbet volt). De az analízis akkor is áll. Ha jobbnak hiszi magát bet, ha hisz neked fold, mert ha jól látom maximum egy backdoor fullhouse draw-ja volt.
Értelmezési kérdés. Pozíción kívül beteltél (na jó inkább cbet volt). De az analízis akkor is áll. Ha jobbnak hiszi magát bet, ha hisz neked fold, mert ha jól látom maximum egy backdoor fullhouse draw-ja volt.
Nekünk volt egy haverunk, aki a riveren callolt le valamit majd amikor megkérdeztük mégis mi volt ez akkor azt mondta, hogy callbluff, csak elfelejtette, hogy nem jön több lap :).
biztos alacsony pocketre tett:)
biztos alacsony pocketre tett:)
de durva, lerántottál róla 7 BI-t. nagy grat!!! amugy igez ez a J-s, cucc, meg flopon még én is adnám lyuksorra ilyen deepen. persze a turn kartyaval mar csak a kispocketet veri, mert hat persze, majd pont most van nala a 4 out. hát most volt :D :D :D
Szép volt! Majdnem a fél BR-om :))) No de lesz még ilyen nekem is :)