Eldobott nyerő kezek
Lehet egyesek feleslegesnek tartják, de kíváncsiságból várok ide egy két érdekes handet. Ha van rá persze érdeklődés. Lehetőség szerint nem sima egyszerű handek legyenek, hanem itt egy példa:
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.25 BB (9 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
MP3 ($25)
CO ($56.50)
Hero (Button) ($31.33)
SB ($49.75)
BB ($34.47)
UTG ($52.23)
UTG+1 ($21.76)
MP1 ($68.78)
MP2 ($34.25)
Preflop: Hero is Button with 6, K
UTG bets $0.60, UTG+1 calls $0.60, 1 fold, MP2 raises to $1.32, 4 folds, BB calls $1.07, UTG calls $0.72, UTG+1 calls $0.72
Flop: ($5.38) 6, A, 4 (4 players)
BB bets $33.15 (All-In), UTG raises to $50.91 (All-In), 2 folds
Turn: ($71.68) 6 (2 players, 2 all-in)
River: ($71.68) 6 (2 players, 2 all-in)
Total pot: $71.68 | Rake: $3
Results:
BB had 5, 7 (three of a kind, sixes).
UTG had A, J (full house, sixes over Aces).
Outcome: UTG won $68.68
Szerintetek "megöltek" volna, ha megadom? :D:D
Szerintetek "megöltek" volna, ha megadom? :D:D
Ezzel tényleg nem akarok bántani senkit, de ennek aztán semmi értelme. Bármilyen fos kézből lehet szupernácc, és még csak nem is vicces arról beszélni, h mi lett volna, ha....
Amúgymeg, ha jól tudom, nincs előre meghatározva, mi lesz a flop turn river.
rosszabb lapot dobtál
ennek a topicknak nincs semmi értelme.
Ezzel tényleg nem akarok bántani senkit, de ennek aztán semmi értelme. Bármilyen fos kézből lehet szupernácc, és még csak nem is vicces arról beszélni, h mi lett volna, ha....
Amúgymeg, ha jól tudom, nincs előre meghatározva, mi lesz a flop turn river.
nemtom eddig hogy bírtuk ilyen topic nélkül :(
Hát én meg azt olvastam,hogy az rng virtuálisan megkeveri a paklit,és a sorrend az már adott.Ha úgy lenne ahogy mondod,akkor az elég aggályos lenne,mivel a partiban résztvevő handek befolyásolnák a flopra-turnre-riverre érkező lapokat.
Ha ezt a termek így leírnák,akkor gyakorlatilag elismernék,hogy befolyásolják a leosztás kimenetelét.
Én arra gondoltam,hogyha belimplek K6o-val,akkor sosem jön le a három hatos,de ha eldobom akkor lejöhet?Azért ez így nem teljesen frankó...
Én arra gondoltam,hogyha belimplek K6o-val,akkor sosem jön le a három hatos,de ha eldobom akkor lejöhet?Azért ez így nem teljesen frankó...