fish ellen jó az overbet, nem fog rá dámát dobni valszeg lehet 88at se. reg ellen nyilván otromba sz.r lenne.
BelaKecske: először is köszi hogy szakmailag szóltál hozzá, nem úgy mint néhányan :) másrészt, mivel hagytak partyba kerülni "ingyen", eleve esélyes hogy az ellenfél nem reg, bár sok quads-ot így játszom meg, amikor valszeg ellenfélnek fullja van, nyílván nem dobatok overbettel, hacsak nem gondolatolvasó :D
bár sok quads-ot így játszom meg, amikor valszeg ellenfélnek fullja van, nyílván nem dobatok overbettel, hacsak nem gondolatolvasó :D
most nem azért de ha egy minimálisan is gondolkodó ellenféllel szembenezen ezen a runouton overbet AI mész, konkrétan easy fold számára, világgá dobja a Q-t is.
És ez nem hinném hogy egy NL100 as koncepció amit leirtam.
Esetleg tudnál betenni egy graphot? NL100-an mennyit toltál és milyen eredménnyel? Csak hogy elhallgattasd a kétkedőket, -köztük engem-akik nem hiszik hogy közöd lenne a limithez
Esetleg tudnál betenni egy graphot? NL100-an mennyit toltál és milyen eredménnyel? Csak hogy elhallgattasd a kétkedőket, -köztük engem-akik nem hiszik hogy közöd lenne a limithez
te világgá dobnád a Q-t?
rakj ki te grafot NL100-ról, ami alapján bekóstolsz :) üzenem a többinek is. pot limit omahások :D mit kerestek a topicomban? facepalm.