Pár vicces hand
Nem badbeatek és nem sírás (az nem is ez a topik lenne), inkább nevessünk együtt velem vagy rajtam is akár.
Supergigafiss part1. Tom, river ízicf, de ideges voltam és már nem érdekelt az a 20$ :)
[pokerhandreplays]1671258[/pokerhandreplays]
Supergigafiss part2.
[pokerhandreplays]1671256[/pokerhandreplays]
Ez úgy jellemezte az egész napomat:
[pokerhandreplays]1671257[/pokerhandreplays]
A vesémbe látnak ezek a regek:
[pokerhandreplays]1671259[/pokerhandreplays]
Ohhh, egy nyertes kassza:
[pokerhandreplays]1671255[/pokerhandreplays]
Nyilván esélyem sincs, de a játéka említésre méltó (nem, ez nem float, fiss volt):
[pokerhandreplays]1671263[/pokerhandreplays]
Nyilván el lehet dobni ezt is, csak azt nem tudom 3way szendvicsben mitől jó fd+str8draw flopon 2nd párokkal callolgatni:
[pokerhandreplays]1671266[/pokerhandreplays]
Elrontottam kicsit, de azért fun ahogy kikapok:
[pokerhandreplays]1671282[/pokerhandreplays]
cimű hand nél, miért nem feleztek?
A replayer nem jelzi a split potot úgy tudom.
A9s: mindig minraiselnék btn-ről ha sss ül benn. még ha fish sss is atc-al. inkább pusholnám pre ha sokat min3betel. dc-n hielkonak van egy egész jó videója sss-ek elleni játékról
JJ: multiway sokkalta inkább turn c/f-olnám
A9s: mindig minraiselnék btn-ről ha sss ül benn. még ha fish sss is atc-al. inkább pusholnám pre ha sokat min3betel. dc-n hielkonak van egy egész jó videója sss-ek elleni játékról
JJ: multiway sokkalta inkább turn c/f-olnám
A,J s handnél amikor lecallolta a 3. barrelt,megfagyott a vérem, aztán megláttam sd-t,most próbálnak újjáéleszteni. XD Gondolom nálad is hasonló folyamatok mentek végbe:)
cimű hand nél, miért nem feleztek?
A,J s handnél amikor lecallolta a 3. barrelt,megfagyott a vérem, aztán megláttam sd-t,most próbálnak újjáéleszteni. XD Gondolom nálad is hasonló folyamatok mentek végbe:)
Kb fél óráig csak néztem ki a fejemből és gépiesen kattintgattam utána, miközben mondogattam: "ezt b+ nem hiszem el"... :)
Nem játszok NL600-on, de az ellenfelet még NL100-on fish-nek jelöltem aztán gondoltam megnézem azota tanult-e valamit:D
No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (MP) ($52.05)
CO ($245.04)
Button ($49.75)
SB ($48)
BB ($90)
UTG ($50)
Preflop: Hero is MP with A, A
1 fold, Hero bets $1.75, 3 folds, BB calls $1.25
Flop: ($3.75) J, J, 6 (2 players)
BB checks, Hero checks
Turn: ($3.75) 10 (2 players)
BB bets $3.75, Hero raises $8, BB calls $4.25
River: ($19.75) K (2 players)
BB checks, Hero bets $8, BB calls $8
Total pot: $35.75
Results:
BB had 9, 10 (two pair, Jacks and tens).
Hero had A, A (two pair, Aces and Jacks).
Outcome: Hero won $34
nem nagy pot. De jól sikerült :) bár tunrön jobban is megszaladhatott volna a kezem.