K6s 4way button. Ez nem tudom, hogy emelést calloltál, vagy limpeltél, esetleg izoláltál és 3an adták, de én valszeg eldobnám pre. Pont az ilyen szituk miatt.
Ha már calloltam a 400-at majd arra jön a 2,6k meg a 2k, akkor vagy eldobom floppon (inkább dobom, mert ok, hogy 3way leszünk, de a 3 ból az egyiknek mindössze fele annyi van mint nekünk, így nem igazán van meg az odds, főleg ha 1 szett kinnvan, amin nem lepődnék meg a betsizing tükrében, valamint foghatják a szinünket is)
Ha viszont beteszem, akkor floppon a betolom. Itt még sokkal nagyobb equitynk van, mint turnon. Arról nem beszélve, hogy kb fél potnyi pénz marad turnon előttünk, és ezt ő 99%-ban be fogja hívni, ha meg úgyis meg akarsz adni, akkor jobb betenni floppon nutFD+rr sorhúzóval.
Viszont tényleg preflop fold.
A másik 2 meg easy. Sztem annyit nem ér egy itm, főleg a lapos ps struktúránál, mint az esély, hogy 1-2-3 duplával újra versenyben legyünk a győzelemért.
K6s 4way button. Ez nem tudom, hogy emelést calloltál, vagy limpeltél, esetleg izoláltál és 3an adták, de én valszeg eldobnám pre. Pont az ilyen szituk miatt.
Ha már calloltam a 400-at majd arra jön a 2,6k meg a 2k, akkor vagy eldobom floppon (inkább dobom, mert ok, hogy 3way leszünk, de a 3 ból az egyiknek mindössze fele annyi van mint nekünk, így nem igazán van meg az odds, főleg ha 1 szett kinnvan, amin nem lepődnék meg a betsizing tükrében, valamint foghatják a szinünket is)
Ha viszont beteszem, akkor floppon a betolom. Itt még sokkal nagyobb equitynk van, mint turnon. Arról nem beszélve, hogy kb fél potnyi pénz marad turnon előttünk, és ezt ő 99%-ban be fogja hívni, ha meg úgyis meg akarsz adni, akkor jobb betenni floppon nutFD+rr sorhúzóval.
Viszont tényleg preflop fold.
A másik 2 meg easy. Sztem annyit nem ér egy itm, főleg a lapos ps struktúránál, mint az esély, hogy 1-2-3 duplával újra versenyben legyünk a győzelemért.
Még mindig érdekelne a véleményetek!!Köszi
No Limit Holdem Tournament
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
$3.40+$0.10
Stacks:
SB (500) 25bb
GalambosTarzan (BB) (500) 25bb
Blinds: 10/20
Pre-Flop: (30, 2 players) GalambosTarzan is BB :3s: :tc:
SB calls 10, GalambosTarzan checks
Flop: :3h: :7d: :3c: (40, 2 players)
GalambosTarzan checks, SB goes all-in 480, GalambosTarzan goes all-in 480
Turn: :th: (1,000, 2 players, 2 all-in)
River: :9c: (1,000, 2 players, 2 all-in)
Final Pot: 1,000
SB shows two pair, Sevens and Threes
:7h: :8d:
GalambosTarzan shows a full house, Threes full of Tens
:3s: :tc:
GalambosTarzan wins 1,000 (net +500)
SB lost 500
HU első leosztás
TY, WP, GG, NH
Szerintem ennél nagyobb kisebb mínusz a flod preflop :D De köszi a chipet!
$10/$20 No Limit Holdem
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
BTN ($460) 23bb
GalambosTarzan (BB) ($540) 27bb
Pre-Flop: ($30, 2 players) GalambosTarzan is BB :8c: :9c:
BTN calls $10, GalambosTarzan checks
Flop: :8d: :qd: :ac: ($40, 2 players)
GalambosTarzan checks, BTN folds
Final Pot: $40
GalambosTarzan shows
:8c: :9c:
GalambosTarzan wins $40 (net +$20)
BTN lost $20
Nagyonrég nem HU-ztam, gondoltam poénból tolok 1-2őt. Találtam is egy ellenfelet, hát nem tudom mit szívott, de sajna 2-1nél lelépett...
No Limit Texas Hold'em Hand, 10.00/20.00, dug0huz0 | BOOM! Hand Replayer
Első handben a J9 -el vagy büntetem a limpet vagy ezt a flopot leadelem, csomószor dobnak rá, +EV. Amúgy fun :)
Énis izolálom, de minden izolálásomra raiselt, szóval kihagytam:) A leadelésre dettó, szóval próbáltam egy ilyet. A 3 HU volt 50hand a 10. után kezdett gyanus lenni:D de utána sajna nem akart rematchet:(
Csávó beírta utána chatbe , hogy turnon bejelölte a csekk callt, azt véletlen úgy maradt.. de a sok asztal miatt nem tűnt fel a turn instacall, szóval kifizettem...:D
Jellemző ez az elmúlt napjaimra..
No Limit Texas Hold'em Hand, 250.00/500.00, dug0huz0 | BOOM! Hand Replayer
Stacks:
UTG 104bb
UTG+1 189bb
Hero (MP1) 242bb
MP2 100bb
MP3 74bb
CO 138bb
BTN 123bb
SB 122bb
BB 108bb