valuebet K high-val:)
$1/$2 No Limit Holdem
3 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
BTN Alex_AA ($359.20)
SB instabet9 ($203.35)
BB Hero ($439.95)
Pre-Flop: ($3, 3 players) Hero is BB :qh: :kh:
Alex_AA folds, instabet9 raises to $6, Hero calls $4
Flop: :4c: :4s: :2d: ($12, 2 players)
instabet9 checks, Hero checks
Turn: :7c: ($12, 2 players)
instabet9 checks, Hero bets $9, instabet9 calls $9
River: :td: ($30, 2 players)
instabet9 checks, Hero bets $20, instabet9 calls $20
Final Pot: $70
Hero shows PAIR FOUR
:qh: :kh:
Hero wins $68 (net +$33)
instabet9 collects $1 (net -$35)
Hát ez mibe wolt :D Láma a javából LOL
de value-ért emelsz, ergó annak örülsz, ha sok pénzt teszel be, amikor neked van a legjobb lapod. ez inkább nyereség minimalizálás.
Szerintem ez nem igaz. Egyetértek castorral, a cél az, hogy olyan potot hozzunk létre, amiben agressziót mutattunk, mégis be tudjuk osztani a stacket 3 utcára. Ha másfelet emelt volna pre, akkor sokkal szűkösebb lett volna a fold equity egy action flopon...
szerintem... :S
nem. Annyit kell emelni hogy lehetőleg 1 ellenfél maradjon. Ha nagyon jönnek akkor overbet PF. A kis emelés amit mindenki megad a lehető legrosszabb megoldás. Hízlaljuk a potot és a sok résztvevő miatt megadjuk az implied oddsot a 2 párra húzásnak. Ha nem merek nagyon emelni akkor inkább csekkelnék, és ha TP-t floppoltam akkor betpot/overbet.
Tudom, hogy annyit kell emelni, hogy lehetőleg egy ellenfél maradjon, ez igaz, DE:
4-5 limper ellen, BB-ből nehezen találod meg a megfelelő emelés mértékét. Mint látod 4 BB-nél is dobott a kisvak, pedig ha már kiegészített, akkor ehhez is lehetett volna implied oddsa.
Ha mondjuk 6-8 BB-t emelsz, akkor simán előfordul, hogy az első limpelő megadja (mert aki van olyan hülye, hogy openlimpel, az limpcallol is), utána meg mindenki ráfogja a pot oddsra. Ha meg az első limpelő dob, akkor gyakran előfordul az, hogy mindenki más dob, így meg sokkal kevesebbet nyertél, mint amennyit kockáztattál.
Mi a jobb, ha flopon van egy 20BB-s kassza 5 emberrel, ahol 4 BB-t kockáztattál, és szívfájdalom nélkül c/f-olhatsz szar flopon, vagy egy 20BB-s kassza egy ember ellen oop, 8 BB befektetéssel, teljes információhiányban, úgy, hogy ha checkelsz, akkor a flopok 90%-át megpróbálja majd ellopni, 3betelni pedig nincs stacked?
Én inkább előbbit választom, hozzátéve, hogy ez nem az optimális megjátszás, de ezen a téten sajnos ez kell, mint látod bejött jelen esetben is.
na 10 hand alatt sikerült buknom sort flöss ellen, meg egy coinflipet, utána jött ez: https://www.pokertableratings.com/hand-history/stars/37411190049/4237286340
tudom nl 2 meg limp limp hátán :D flop után próbáltam slowplayelni, hálisten neki is elég nuts gyanús volt. kellett mint egy falat kenyér :D
szilveszteri hobbipóker :) audiosultan módra
Poker Hand History #5032437- Pokerhand.org
Ha checkelem, akkor is ugyanott vok, nem? A kétpárhunterek ugyanúgy megtalálnak. Az elejében igazat adok, de baromira nem érezem még ezt. Beleemelek egy marhanagyot marad egy ellenfél és ott vok megint egy akkora pottal, hogy turnon már be kell pakolnom mindent. Ha meg nincs semmim, akkor c/f a floptól?
Tudom, hogy annyit kell emelni, hogy lehetőleg egy ellenfél maradjon, ez igaz, DE:
4-5 limper ellen, BB-ből nehezen találod meg a megfelelő emelés mértékét. Mint látod 4 BB-nél is dobott a kisvak, pedig ha már kiegészített, akkor ehhez is lehetett volna implied oddsa.
Ha mondjuk 6-8 BB-t emelsz, akkor simán előfordul, hogy az első limpelő megadja (mert aki van olyan hülye, hogy openlimpel, az limpcallol is), utána meg mindenki ráfogja a pot oddsra. Ha meg az első limpelő dob, akkor gyakran előfordul az, hogy mindenki más dob, így meg sokkal kevesebbet nyertél, mint amennyit kockáztattál.
Mi a jobb, ha flopon van egy 20BB-s kassza 5 emberrel, ahol 4 BB-t kockáztattál, és szívfájdalom nélkül c/f-olhatsz szar flopon, vagy egy 20BB-s kassza egy ember ellen oop, 8 BB befektetéssel, teljes információhiányban, úgy, hogy ha checkelsz, akkor a flopok 90%-át megpróbálja majd ellopni, 3betelni pedig nincs stacked?
Én inkább előbbit választom, hozzátéve, hogy ez nem az optimális megjátszás, de ezen a téten sajnos ez kell, mint látod bejött jelen esetben is.
Ilyen szép boardot ritkán látni
Full Tilt No-Limit Hold'em, 5.5 Tournament, 40/80 Blinds (3 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
saw flop | saw showdown
BB (t1200)
Button (t2775)
Hero (SB) (t5025)
Hero's M: 41.88
Preflop: Hero is SB with K, Q
Button calls t80, Hero bets t320, 1 fold, Button calls t240
Flop: (t720) A, A, A (2 players)
Hero checks, Button bets t300, Hero calls t300
Turn: (t1320) J (2 players)
Hero checks, Button bets t320, Hero calls t320
River: (t1960) A (2 players)
Hero bets t4085 (All-In), Button calls t1835 (All-In)
Total pot: t5630
Main pot: t5630 between Button and Hero, won by Hero
Results:
Button had Q, J (four of a kind, Aces).
Hero had K, Q (four of a kind, Aces).
Outcome: Hero won t5630