BaLa
Válasz ladipeti kommentjére
2009. okt. 25. 20:50

szóval azt mondod, h 100-200 ft-os élő kesgém asztal tud olyan gyenge lenni mint egy laza nl20-as asztal?

gyengébb

tazpoker
Válasz BaLa kommentjére
2009. okt. 25. 20:54

gyengébb

Melyik klubban?

plastikman0
Válasz Mandras kommentjére
2009. okt. 25. 21:18

Hogy hozom ki a maxot? Nehogy mindenki dobjon, csak lesz valaki akit még eltalált, check.......
.... valahogy be kellene húzni a kislányt, de hogy? Ha checkelek és nem emelnek, az nem túl szép, check-raisre mivel látta hogy csak nutellával megyek, és még eddig ritkán emeltem vissza dobni fog.
gondoltam csinálok az addigi játékomhoz képest meglepőt (nagyon nagyokat egész este nem emeltem, szerettem a biztonsági játékot) hívtam 10.000-ig (12.300 as volt a kassza)

Biztos hogy úgy hoztad kia maxot ebből, hogy flop/turn c/c, majd river bet amikor kb már csak a monsterek callolnak?

tazpoker
Válasz plastikman0 kommentjére
2009. okt. 25. 21:25

Biztos hogy úgy hoztad kia maxot ebből, hogy flop/turn c/c, majd river bet amikor kb már csak a monsterek callolnak?

Normál esetben nem, de a straight flush jackpot több volt neki mint a max value. Mondjuk azt írta nem is tudott róla, de ilyen opció mellett én is c/c-ztem volna.

plastikman0
Válasz tazpoker kommentjére
2009. okt. 25. 21:48

bwin MMOP elődöntő TV műsor

Múltkor néztem a TV-t és ezt a balhét a TVben... 4 lesoztás bírtam végignézni, mert rendesen fájt amit láttam...Tudni kell, hogy a bwinen selejtezőkből bejutnak játékosok élő tv adásba egy elődöntőre és 8 elődöntő gyöztes került a döntőbe... A végső győztes kap $100,000 szponzorációt hogy pókerezzen...

Lássuk, kik az esélyesek!!!!

A : :3d: :7d:

B : :Ad: :Jd:

xy limp, A limp, B limp, .... BB check

flop :Kd: :6d: :Td:

BB (K10o) bet 1/2 pot( $300), A call, B call, .... még kb 2 call

turn blank

BB bet $300 , A call, B call .... + 2 call

river blank

BB check, A bet 1/4-1/3pot , B minraise, fold, fold...., A CALL!!!!!

2dik lesoztás: főszereplő ismét A és B + C meg talán még 1

A: :4s: :5s:

B: :8h: :7h:

C: :7s: :7c:

A limp, B limp, C limp ......

flop: :6h: :7d: :8s:

A check, B bet 1/2 pot, C raise, A FOLD!!!!!!!, B call...

....

Teljesen elsokkolódtam.... flop sor FOLD... ennél weakebbet látott már valaha valaki???? Riverre tuti 9 v T jön és magasabb sora lesz valakinek, de az is lehet 9T van nála...

Mandras
Válasz plastikman0 kommentjére
2009. okt. 25. 23:30

Sokan voltunk a partiban, és az addigi jaték alapján ugy gondoltam, hogy biztosan lesz valaki aki belehív. Ha első beszélőként hívtam volna akkor viszont nem tudom, hogy adja-e az addigi feszes játékom miatt valaki.
Amugy én is gondolkodtam elég sokat aztán, hogy mi lett volna a jó játék...

Építő jellegű vélemény???

NL20 vs 100/200 -> igazából ott vártam a havert, és láttam, hogy az asztalnál ülnek 7-en. Ebből 2 embert ismertem már régebbi versenyekről, azok az igazi "tutisták" 1 párral még nem hívnak, max megadnak, 2 pár vagy felette kezdenek agresszívkodni (ezt a tutista szót az asztalnál 1 általam ismeretlen ember is az este folyamán megjegyezte rájuk). Volt 1 idős hölgy, akit versenyen láttam - lejöttem játszani típus (mikor vidáman távozott mondták a többiek, hogy kb -60K val zárt). Aztán pár kör alatt nagyjából tudtam hogy kitől mire lehet számítani. Balomon a srác még nálam is feszesebb, VPIP je 15-20 PRF raise ebből 80%, mondhatni neki nem nagyon jött össze semmi.

1 jó példa:
A - raise 1200, B - reraise 4200, jött a srác reraise 10.000, A - Allin >20 K, B - reraise Allin -> srácnak még 8 K ja volt, sokat gondolkodott, de dob.

Mutatás: A - AA, B - AA, srácnál - QQ, -> nem javult volna...

1 amugy ide vágó kérdésem lenne: ilyen helyzetben kb mennyit illik jattolni?

adtam az osztó kislánynak (gondolom aztán szétdobják a dealerek) 3000-et, és eléggé elkerekedett a szeme, nem tudtam, hogy ennyire kevés? + mindenkinek fizettem 1 kört az asztalnál.

köszi

Zehy
2009. okt. 26. 6:45

1 amugy ide vágó kérdésem lenne: ilyen helyzetben kb mennyit illik jattolni?

adtam az osztó kislánynak (gondolom aztán szétdobják a dealerek) 3000-et, és eléggé elkerekedett a szeme, nem tudtam, hogy ennyire kevés? + mindenkinek fizettem 1 kört az asztalnál.

köszi

1-4bb-t szoktak adni megnyert nagyobb kasszákból. Szóval sokat adtál inkább, nem keveset.

Mandras
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 26. 9:36

1-4bb-t szoktak adni megnyert nagyobb kasszákból. Szóval sokat adtál inkább, nem keveset.

Azt gondoltam, hogy a nyereményhez képest %-ban illik adni, de mostmár ezt is tudom...

Köszi,
A

Agitator
2009. okt. 26. 10:00

Szép hand, grat :)

Mandras
Válasz Agitator kommentjére
2009. okt. 26. 10:02

Szép hand, grat :)

Ha J6 al történik akkor le sem tagadhattam volna hogy hol tanultam :)
Köszi!

A

Élő ügyfélszolgálat