HORSE sit and go
Végre nekem is kijárt egy kis siker! :)
Egy mai 2+0.25ös HORSE sit and go-n második lettem, a Full Tilt Pokeren.
Az ellenfelem, aki megnyerte a versenyt, egy amerikai játékos volt. Végül Razz-ben fejeződött be a játszma, amikor is azt gondoltam, hogy majd abban fogom elkalapálni :D Körübelül kétszer fordult meg a zsetonállás, mikor headsup-oztunk.
Gratulálok, H.O.R.S.E.-t nyerni szerintem nagy dolog.
Gratulálok, H.O.R.S.E.-t nyerni szerintem nagy dolog.
Gratulálok én is!
hellosztok
én most kaptam rá nagyno a HORSE-ra, pont az idei Scotty Nguyen-ámokfutás, videó nézegetés miatt, és nagyon tetszik az egész. azt szeretném kérdezni tőletek, hogy van-e köztetek valaki aki rendszeresen szokott HORSE sitngo-kat játszani? mert úgy gondolom, hogy szerencsét próbálnék ebben a játékban, és elkelne egy kis segítség, minimál coaching, vagy cska szimplán valami jó oldal a neten, ahol van stratégia erre ill. ezekre a játékokra vonatkozóan. még csak most kezdtem el mélyebben beleásni magam a razz-be, meg a hi/lo játékokba. nagyon tetszik az, hogy limit játékok, és a high low komplexitása is tetszik. főleg a stud hi/lo.
meg azt is szeretném kérdezni, hogy melyik oldalon érdemes játszani, ahol viszonylag jó kínálat van ilyen mixed game-ekben? full tilt? stars?
köszi a segítséget.
Üdv a HORSE világában! :)
hogy van-e köztetek valaki aki rendszeresen szokott HORSE sitngo-kat játszani?
elkelne egy kis segítség, minimál coaching, vagy cska szimplán valami jó oldal a neten, ahol van stratégia erre ill. ezekre a játékokra vonatkozóan.
meg azt is szeretném kérdezni, hogy melyik oldalon érdemes játszani, ahol viszonylag jó kínálat van ilyen mixed game-ekben? full tilt? stars?