fejes1988
2009. febr. 16. 23:28

HU MTT győzelem!

Kis szünet után visszatértem! Nem is akárhogy! Jót tett a pihi! :)

castor11
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. febr. 16. 23:39

Nagy Gratula!!!

Márkó
2009. febr. 17. 18:42

Kis szünet után visszatértem! Nem is akárhogy! Jót tett a pihi! :)

Pedig már csak 3/4 órát kellett volna várnom. Nicee :)

ivan41
Válasz Márkó kommentjére
2009. máj. 28. 23:42

Jajjj! Mán én is had dicsekedjem.

25K MTT huztam be. Érdekessége, hogy amikor 4.000 vak volt kétszer vesztettem domináns kézzel, és maradt 3300 ruppóm. Ekkor kb 35-40-en voltunk még, de sikerült talpra álni.
Aztán a FT-én ugyanez. 16K vaknál egy nagy lehűtés után maradt 80K-m.
A párbajt már 70/30-ról kezdtem.
Éreztem, hogy verhető lesz az ellenfél, mert nem emelt, csak megadott, illetve sokszor még a kiegészítést sem vállalta osztóként.
Amikor rézelt, és dobtam, utána mindig bemutatta, erős ászos kezét, vagy magas párját.
Egyszer fordított, de aztán sikerült bedarálni. Megunta az emeléseim és az ollémat megadta egy Q4-el. Nekem már a flopon ott vigyorgott az ász!:-))

Két magyar is kritizálta a játékom: "rettentő hülyén játszol, mindennel emlgetsz, meg visszaemelsz. Ki foglak ejteni!"

...megiszom egy nagyfröccsöt!

arcsen
Válasz ivan41 kommentjére
2009. máj. 28. 23:49

25K MTT huztam be. Érdekessége, hogy amikor 4.000 vak volt kétszer vesztettem domináns kézzel, és maradt 3300 ruppóm. Ekkor kb 35-40-en voltunk még, de sikerült talpra álni.
Éreztem, hogy verhető lesz az ellenfél, mert nem emelt, csak megadott, illetve sokszor még a kiegészítést sem vállalta osztóként.
Amikor rézelt, és dobtam, utána mindig bemutatta, erős ászos kezét, vagy magas párját.
Egyszer fordított, de aztán sikerült bedarálni. Megunta az emeléseim és az ollémat megadta egy Q4-el. Nekem már a flopon ott vigyorgott az ász!:-))

Két magyar is kritizálta a játékom: "rettentő hülyén játszol, mindennel emlgetsz, meg visszaemelsz. Ki foglak ejteni!"

Grt, megerdemled a froccsot!
Eger meg jo hely, szeressuk :)

ThxLittleFish
2009. máj. 28. 23:50

grat!

observer szakértőknek meg köszönjük meg, hozzájárultak a nyereményalaphoz aztán szevasz... :D

drage
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. máj. 29. 1:57

Nagy Grat!!

matusow88
2009. máj. 29. 2:54

Iván, te szoktál élőben is játszani Egerben? Ha igen, akkor hol?

... hogy a Májk Matusow fizessen neked egy nagyfröccsöt!

ivan41
Válasz matusow88 kommentjére
2009. máj. 29. 10:17

Iván, te szoktál élőben is játszani Egerben? Ha igen, akkor hol?

Nem játszottam még élőt Egerben. Miért, Te egri vagy?

arcsen
2009. máj. 29. 10:28

En reszben egri!

Voltam is jatszani egy-ket helyen... Ami tudtommal most is uzemel, az az Agria Nuts, az uszodatol 2 percre! De nyaron voltam ott utoljara... Van egy teloszamom toluk, ha erdekel dobj porivit es megadom...

Élő ügyfélszolgálat