Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Zoli
2007. aug. 31. 15:31

Hurrá nyerek!

Sziasztok!

Április hónapban a site-on való regisztrációval egyidőben kezdtem el 6max no-limitet játszani, egyelőre 25 NL-en. Előtte néhány hónapig minden mást játszottam: fix limit, sit&go, heads up, stb, inkább enyhe minusszal. Az első három no-limit hónap eredménye nulla körül volt maradtak a bonuszok + az rb. Július már kezdett javulni, az augusztus hónapot végre sikerült rendes pluszban zárni. Három site-on játszottam jó sokat (összesen 140 órát) az eredmény mindenütt pluszos, 4-6 asztalon sikerült az 5BB/100 körüli átlagot hoznom.

Sajnos tettem egy rövid kitérőt NL 100-ra is, ahol sikerült egy órán belül 2 beülőt bukni: floppolt 2 pár AQ-val 33 szet ellen, + QT full nagyobb full ellen.

Egyre biztosabb vagyok benne, hogy fórumozás nélkül nem lehet jó eredményt elérni, úgyhogy külön köszönet az oldal szerkesztőinek!

Megpróbálom ide csatolni az utolsó néhány ezer hand adatait, ha valamit nem jól csinálok ne kíméljetek!

Köszi: Z

Zoleee
Válasz Zoli kommentjére
2007. aug. 31. 15:49

Erdekes adatok, bar elegge rövid tavu...
VPIP adatok nagyon jok a többin szerintem van meg mit javitani
WWSF ertek bagyon alacsony, nekem meg sosem volt 38 % alatt, legrosszabb sessionjeimben is eleri a 34 %-ot...
WonatShowdown stat is javithato, mondjuk erdekes hogy volt olyan honapom ahol 59% volt megis nullan vegeztem... szoval szerintem ez a mertek kurvara nem mervado... 80000 hand utan ez nekem 55, es ezzel vagyok nullan...:-(
erdekes hogy a flop utani bet erteked 0%, valoszinü ezt azt takarja hogy OOP böl nem negyon jatszol, ez könnyen lehet a siker kulcsa :-)

megneznem egy sessionedet, nem akarsz egy videot csinalni:-) ?

Ami meg nagyon erdekelne melyik oldalon jatszol?

Zoli
Válasz Zoleee kommentjére
2007. aug. 31. 16:27

megneznem egy sessionedet, nem akarsz egy videot csinalni:-) ?

Szívesen lennék az első fecske video ügyben, de sajnos nem vagyok egy nagy PC guru. A Camtasia nevű programot letöltöttem, de a kész videot valamivel tömöríteni kellene + fölrakni valahova a webre. Ez meghaladja a képességeimet.

Ami meg nagyon erdekelne melyik oldalon jatszol?

Bodog: Itt tényleg elég sok a fish lehet nyerni, de az amúgy igen jó sign up bonusz után nincs semmi.
Full Tilt: Ez a kedvencem, mert jó a szoftver, és van rb.
Partypoker: Ha van bonusz akkor itt, ha nincs bonusz akkor marad a Full Tilt. Az utolsó néhány tízezer hand az Partypoker, 4 de inkább 6 asztal.

kanrich_
Válasz Zoli kommentjére
2007. aug. 31. 16:34

Gratulálok a szép eredményhez!
De hozzá kell tennem, hogy ez még nagyon kevés leosztás A hónapban az első 15k hand alatt 8PTBB/100-at produláltam, aztán a vége nagyon rossz lett és alig nyertem vmit. Eszméletlen ingadozások vannak sajnos.

Zoli
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. aug. 31. 16:53

Gratulálok a szép eredményhez!

Köszi!

De hozzá kell tennem, hogy ez még nagyon kevés leosztás A hónapban az első 15k hand alatt 8PTBB/100-at produláltam, aztán a vége nagyon rossz lett és alig nyertem vmit. Eszméletlen ingadozások vannak sajnos.

Ez nagyjából az utolsó egy hét. Egy hete új adatbázist nyitottam a PT-n mert kezdett belassulni. A hónap eleje kicsit jobb volt, főleg a Bodog játékos állománya, meg amiatt hogy nem enged egyszerre csak 3 asztalt nyitni.

Amúgy általában igyekszem kisebb potokat megjátszani, hogy az ingadozás ne legyen nagy. A nagy buktákat elég nehezen viselem. Sokkal jobban letör egy nagy bukta, mint amennyire feldob egy nagyobb nyerés, úgyhogy ebből a szempontból a játék deficittel működik.

kanrich_
Válasz Zoli kommentjére
2007. aug. 31. 16:58

A nagy buktákat elég nehezen viselem. Sokkal jobban letör egy nagy bukta, mint amennyire feldob egy nagyobb nyerés, úgyhogy ebből a szempontból a játék deficittel működik.

Igen, ez így van velem is. A nagy nyerés az természetes, a bukta meg engem is letör. Ezen kell változtatni, mármint ezen a hozzáálláson, mert a póker ilyen.

want2push
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. aug. 31. 18:51

Egyre biztosabb vagyok benne, hogy fórumozás nélkül nem lehet jó eredményt elérni, úgyhogy külön köszönet az oldal szerkesztőinek!

Mi is kösz, és teljesen egyetértünk. Egyébként elég jók a számaid.

Skiboy
Válasz Zoli kommentjére
2007. aug. 31. 23:30

Szívesen lennék az első fecske video ügyben, de sajnos nem vagyok egy nagy PC guru. A Camtasia nevű programot letöltöttem, de a kész videot valamivel tömöríteni kellene + fölrakni valahova a webre. Ez meghaladja a képességeimet.

Ha megcsinálod a videót a tömörítésben és a tárhely kapcsán segítünk, ezekkel nem lesz probléma.

Élő ügyfélszolgálat