Póker Fórum Archívum > Dicsőség csarnoka > I kicked out an FTP pro!

Lakatosrj
Válasz bia89 kommentjére
2011. márc. 9. 12:18

Elfelejtettek

Én még decemberben ejtettem ki Jani Vilmunent. Megadtam az adataimat és vártam. A póló nem jött. Most jutott eszembe, hogy még lógnak vele. Rájuk írtam és azt mondták már dec. 20-án elküldték de akkor küldenek egy másikat. Majd meglátjuk mi lesz rajta.

gászler
Válasz Lakatosrj kommentjére
2011. márc. 9. 12:47

Én még decemberben ejtettem ki Jani Vilmunent. Megadtam az adataimat és vártam. A póló nem jött. Most jutott eszembe, hogy még lógnak vele. Rájuk írtam és azt mondták már dec. 20-án elküldték de akkor küldenek egy másikat. Majd meglátjuk mi lesz rajta.

Biztos elkeveredett vhol,vagy vmi magyar postás feszít benne :))

Lakatosrj
Válasz gászler kommentjére
2011. márc. 9. 12:50

Majd ha Gizi néni FTP-s pólóban kapál akkor elkezdek gyanakodni.

gászler
2011. márc. 9. 13:02

Majd ha Gizi néni FTP-s pólóban kapál akkor elkezdek gyanakodni.

+1
:D:D:))

Polacheck
2011. márc. 9. 13:06

Emlékszem, anno rendeltem pulcsit novemberben, nem jött meg januárig, akkor rájuk írtam, hogy elveszett valószínűleg, majd márciusban megjött az első és májusban a második. Úgyhogy nincs minden veszve nálad sem :)

vinczesz
Válasz Polacheck kommentjére
2011. márc. 9. 13:27

Emlékszem, anno rendeltem pulcsit novemberben, nem jött meg januárig, akkor rájuk írtam, hogy elveszett valószínűleg, majd márciusban megjött az első és májusban a második. Úgyhogy nincs minden veszve nálad sem :)

Nekem edzőtáskát és bőröndöt is dupláztak.:D

Zehy
Válasz vinczesz kommentjére
2011. márc. 9. 13:38

Miért nem vagyok meglepve, te világ szerencsése... :))

Agitator
Válasz vinczesz kommentjére
2011. márc. 9. 13:40

Zehy+1 :P

Holdenper
Válasz Agitator kommentjére
2011. márc. 9. 14:03

Én Chip Jettet szedtem ki 10$ 10gameben, utána David Bradley-t 3$ 10gameben.
Két halasat küldtek a szemetek:-( mind1, egyiket megkapta haver:-D
Azért tényleg jó lenne ha lehetne mintát vagy színt választani:-)

Triccianus
Válasz Holdenper kommentjére
2011. márc. 9. 14:16

Én eddig csak egyasztalos SnG-ken ejtettem ki egy női pro-t - igaz, őt többször is. A nevére sajna már nem emlékszem, és az egyasztalos SnG-ken póló sem jár a kiejtőnek :)

Élő ügyfélszolgálat