Elfelejtettek
Én még decemberben ejtettem ki Jani Vilmunent. Megadtam az adataimat és vártam. A póló nem jött. Most jutott eszembe, hogy még lógnak vele. Rájuk írtam és azt mondták már dec. 20-án elküldték de akkor küldenek egy másikat. Majd meglátjuk mi lesz rajta.
Én még decemberben ejtettem ki Jani Vilmunent. Megadtam az adataimat és vártam. A póló nem jött. Most jutott eszembe, hogy még lógnak vele. Rájuk írtam és azt mondták már dec. 20-án elküldték de akkor küldenek egy másikat. Majd meglátjuk mi lesz rajta.
Majd ha Gizi néni FTP-s pólóban kapál akkor elkezdek gyanakodni.
Majd ha Gizi néni FTP-s pólóban kapál akkor elkezdek gyanakodni.
Emlékszem, anno rendeltem pulcsit novemberben, nem jött meg januárig, akkor rájuk írtam, hogy elveszett valószínűleg, majd márciusban megjött az első és májusban a második. Úgyhogy nincs minden veszve nálad sem :)
Nekem edzőtáskát és bőröndöt is dupláztak.:D
Nekem edzőtáskát és bőröndöt is dupláztak.:D
Én Chip Jettet szedtem ki 10$ 10gameben, utána David Bradley-t 3$ 10gameben.
Két halasat küldtek a szemetek:-( mind1, egyiket megkapta haver:-D
Azért tényleg jó lenne ha lehetne mintát vagy színt választani:-)
Én eddig csak egyasztalos SnG-ken ejtettem ki egy női pro-t - igaz, őt többször is. A nevére sajna már nem emlékszem, és az egyasztalos SnG-ken póló sem jár a kiejtőnek :)