Póker Fórum Archívum > Dicsőség csarnoka > Italian Poker Players $300 Gtd. HU shootout győzelem

WuzzapJack
2010. nov. 28. 19:19

Italian Poker Players $300 Gtd. HU shootout győzelem

Hello,

Ez a bemutatkozó post-om is egyben, üdvözlök mindenkit és sok sikert a továbbiakban!

Nem találtam hasonló topikot, gondoltam nyitok egyet úgyis új vagyok az akadémián.

http://kepfeltoltes.hu/101128/1of512WhatAFinish_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

dfecco23
Válasz WuzzapJack kommentjére
2010. nov. 28. 20:59

Hello,

Ez a bemutatkozó post-om is egyben, üdvözlök mindenkit és sok sikert a továbbiakban!

Nem találtam hasonló topikot, gondoltam nyitok egyet úgyis új vagyok az akadémián.

http://kepfeltoltes.hu/101128/1of512WhatAFinish_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Gratulálok. Későn vettem már észre a versenyt. Freerollhoz képest ennyi idő alatt szép kis pénz :)

WuzzapJack
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. nov. 30. 14:44

Felemás érzések

Nah igen, 60$ tényleg szép összeg egy freerollon, meg kicsit bizonyítottam magamnak is.

Ezzel semmi gond nem lenne, utána elhatároztam hogy szépen fix limit 20-on elkezdek grindelgetni, 300 BB elég kell hogy legyen, partypokeren is fix limitet tolok, egész szépen jönnek is a dollárok, FLT-n is első sessiont olyan ~3$ plusszban zártam.
(Itt kérdezném egyébként hogy ki hány BigBet-tel ül be egy FL asztalra? Én 20-al)

Majd tegnap beléptem és valahogyan késztetést éreztem arra, hogy SNG-zzek kicsit, de persze hogy nem 2$-os limiten, amin lett volna pont olyan 30 beülőm, hanem 5-10$-on. Hatalmas downswing, AA-mat lejavulták A10-el preflop allin, ha AK-al toltam be shortstack-ként AQ-val vertek meg és hasonló finomságok.
Az eredmény tehát hatalmas kudarc, teljes csőd. Fejfájással ültem be játszani, a koncentrációm egyenlő volt a nullával, ehhez jött még a szerencsétlen lapjárás.

Nos, egyre inkább fontosnak érzem a helyes bankroll menedzsment betartását, gondolom 3-4 buy-int meg sem éreztem volna 2$-os SNG-ken, még ha hatalmas előnyből is vernek meg, de ha a 60$-os rollja 60-70%-át hirtelen elveszti az ember borítékolható a bukta.

Valahogy a freerollokon nyert pénzt nem tudom komolyan kezelni, ez már nem az első alkalom hogy ezt be kell látnom.

Azért írom ezeket le, hátha valami pro jóindulattal, mégis szigorúan azt mondja itt a fórumon, hogy ez így nincs rendben, komolyabban kell venni a dolgot ha nagyobb eredményt akarunk elérni, tiltmentesen játszani (vagy olyan bankroll mg-vel ami kibírja a nagyobb ingadozásokat is), és minden zavaró körülményt kizárni.

danfiu
Válasz WuzzapJack kommentjére
2010. nov. 30. 14:57

Nem vagyok pro, de en is sokszor ateltem a te helyzetedet, csak en mindezt nl400-on:D Nekem is anno ugy szoltak itt az akademian errol, h nem jo az amit csinalok. Megszoksz vagy megszöksz.En az elsot valasztottam....Azota rajottem, hogy nagyon fontos a brm, es ha a pokerezest komolyan gondolod, akkor ez az egyik alapkove+tilt leszoritasa, hogy sikeres legyel.

Az meg, hogy nem tudod komolyan venni a freeroll-on nyert osszeget, arra meg azt mondom: Ha konnyen elbaszod a penzt, akkor minek ulsz a gep elott 5-6 orat?Ha most nem tanulod meg hogyan kell ingyen penzzel banni, akkor az a kesobbiekre is kifog hatni. Sok sikert!

Élő ügyfélszolgálat