Póker Fórum Archívum > Dicsőség csarnoka > Magyar Póker Történelem

nbzmgpkr
2013. okt. 9. 0:14

Magyar Póker Történelem

Szívesen olvasnék egy összeállítást a póker magyarországi térhódításáról, a hőskorról, az első partikról. Arról, hogy hogyan kezdődött az őrület itthon, kik az emblematikus figurák, mik a legendás helyek, legismertebb partik és úgy általában bármit, ami a mai magyar pókervalóságig vezetett.

Érdekelne, hogy nyert-e már magyar Sunday Million-t, ki játszotta itthonról az első online partit, ki az all time legnagyobb nyerő magyar, kik voltak nagy tehetségek, akik beváltották a várakozásokat és kik tűntek el a süllyesztőben.

Egyszóval tényleg mindent, ami a mai napig fontos mérföldkő volt a magyar pókerben, pókerközösségben.

De akár mi magunk is összeállíthatjuk ezt, egy-egy hozzászólással. Szóval kik, mik a mérföldkövek szerintetek?

márcsakhobbi
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. okt. 12. 9:27

Úúú, ez engem is érdekelne.
Ami azt illeti, engem legjobban az "emberi oldala" érdekelne, azaz hogy hol vannak mit csinálnak ma azok, akik 3-4 éve voltak a pókerújságban, akik akkor voltak nagy nyerők, vagy pár évvel ezelőtti pokerakadémia profik, vagy esetleg más oldalon valami ismertebb emberek... Pölö a 2009 vagy 2010es magyar MTT net profit top 20, ma mit csinál?

márcsakhobbi
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. okt. 12. 10:22

Meg is találtam, akkori pocketfives ranglista alapján, ők ma hol vannak? (amikor még nem kellett regisztrálni/nem lehetett letiltani)

Élő ügyfélszolgálat