Póker Fórum Archívum > Dicsőség csarnoka > megvan a 200K-adik leosztásom

Littlemage
Válasz medgypeti kommentjére
2008. nov. 4. 10:30

Gratula!!!

Akkor ezek szerint most csak ezzel foglalkozol?

cake
Válasz Littlemage kommentjére
2008. nov. 4. 11:41

Jó ez! :)
Want2push hol játszik?

titcar
Válasz cake kommentjére
2008. nov. 4. 12:18

eheh én is a napokban léptem át a 200K handet a hm-ben, szumma 250K cg handet tolhattam eddig talán. eredményességben mondjuk kicsit elmaradok :( de ezért én sem panaszkodok :) csak így tovább.

ps: sztem az nl100tól sem kell félned, ha ennyit tudsz nyerni nl50en, akkor belejönnél ott is :)

mrj
Válasz medgypeti kommentjére
2008. nov. 4. 17:21

És most hol játszol?

everest, cake

mrj
Válasz Littlemage kommentjére
2008. nov. 4. 17:24

Gratula!!!

Akkor ezek szerint most csak ezzel foglalkozol?

dehogy. Rendes főállásom van és mellette játszom. Nem is tervezem a profivá válást.
Nincs csajom egy ideje és így több idő marad játékra:) ha így folytatom nem is lesz egy ideig:)

Neomorf
Válasz mrj kommentjére
2008. nov. 4. 17:50

ez milyen órabérre jött ki neked? (ez lehet, hogy az én hibám, de így mérem az eredményességem)

Neomorf
Válasz Neomorf kommentjére
2008. nov. 4. 18:02

jah és egyébként a diagramon a $/100-nak és a BB/100-nak nem ugyanannyinak kéne lenni? (meg a nyert összeg sem stimmel, én 8422,61-et számoltam!?)
no mind1!
GRATULA

mrj
2008. nov. 4. 21:26

jah és egyébként a diagramon a $/100-nak és a BB/100-nak nem ugyanannyinak kéne lenni? (meg a nyert összeg sem stimmel, én 8422,61-et számoltam!?)
no mind1!
GRATULA

ez csak akkor igaz ha egy csak limit van a diagrammban, nekem viszont kb a fele nl30 deep, a másik fele meg nl50

ez milyen órabérre jött ki neked? (ez lehet, hogy az én hibám, de így mérem az eredményességem)

ez egy picit bonyolultabb ennél. asztalszámtól is függ. régen nl 30 deepen a fultilten 6 asztalon játszottam, ott az órabér $10 korul volt kb 6BB/100 as játékkal. 20/12 stattal

nl 50 en 6 asztalon a 5BB/100 körül játszottam eleinte 20/16-tal itt az órabérre nem emlékszem

most nl50 en játszom 10 asztalon, itt 2.5-3 körül van a BB-m és 15/12-t játszom.
Ezzel a játékkal kb $15/óra jön ki, de nyilván lényegesen magasabb a rakeback továbbá azt is gondolom hogy ha sokkal több leosztást játszom akkor kisebb a variancia, és elemezni is jobban lehet a hibákat.

Még egy gondolat.
5% ban callolok standard pf emelést. Tehát semmi SC, KQo, Axs még buttonról sem. Tudom hogy elvileg lehetne de itt annyira alacsony a fold equity hogy nem éri meg. Ha a fish K magas flopon K7o val meg megadja a flop visszaemelésedet, ső sokszor még az allint akkor nem tudom nyereségesen játszani a draw-idat, csak úgy hogy ha bejön akkor kifizetnek.
Magasabb limiten nyilván sokkal magasabb a fold equity ezért jobban lehet nyereségesen játszani egy olyan draw-t is ami az ellenfél lapjához 45% faovorit, mert ha az ellenfél csak 12-15% ban eldobja akkor overall +EV-s lesz a játék. nl50 en a TP+no kicker típusú lap még sokaknak a NUT kategóriába tartozik, de legalábbis 50BB-t megér, tehát ez nem fog működni. Emiatt egész másképp játszom a drawimat mint ahogy azt a könyvek meg a magasabban játszó játékosok tanítják. Szigorúan magas implied oddsal közel matematikai esélyekkel és csak pozícióból. OOP csak akkor, ha a matematikai esélyeim jobbak vagy ugyanannyi mint a pot odds. Nekem ezzel a módszerrel a flopon levő OESD és flushdrawk átlagosan 240BB/100 várható értékkel játszanak. Kezdőtől nem rossz sztem:)

ha lecserélem a kisebbik monitorom wide-ra akkor megpróbálom a 12 asztalt azt meglátjuk mi lesz:)

Neomorf
Válasz mrj kommentjére
2008. nov. 4. 21:30

ez csak akkor igaz ha egy csak limit van a diagrammban, nekem viszont kb a fele nl30 deep, a másik fele meg nl50

értem!
de a diagramm, akkor sem 5822-nél végződik :)

mrj
2008. nov. 4. 22:09

értem!
de a diagramm, akkor sem 5822-nél végződik :)

gondold át amit írtam még egyszer és megérted miért.

ha kell leírom lassabban:)

Élő ügyfélszolgálat