Dvidoff
2013. júl. 15. 21:51

MTT vagy CG ?

Azt mondják a kettő között annyi a különbség, hogy két külön világ. Ki melyiket részesíti előnyben? Külön-külön elért legnagyobb sikerek?
[CENTER]

[/CENTER]

vadallat
Válasz Dvidoff kommentjére
2013. aug. 5. 18:53

sokat mtt-ztem régen, aztán rájöttem hogy a cash gameken instant lehet pénzt keresni, nem kell órákat s*ggelni, nincs akkora variancia, erősebb mezőny, nagyobb kihívás, több akció 6max-on, szóval beleszerettem a cash game-be, azóta csak azt tolom :)

Dvidoff
Válasz vadallat kommentjére
2013. aug. 5. 19:00

sokat mtt-ztem régen, aztán rájöttem hogy a cash gameken instant lehet pénzt keresni, nem kell órákat s*ggelni, nincs akkora variancia, erősebb mezőny, nagyobb kihívás, több akció 6max-on, szóval beleszerettem a cash game-be, azóta csak azt tolom :)

Igazat adok teljesen! Amikor haverommal ültünk a gép előtt már 5 órája és aztán egy fish ****a mákolt handje után kiestünk a fizetős hely előtt kellemes érzés volt. Aztán 1 óra cash után amikor a beülő többszörösét nyertem vissza elgondolkoztam melyik a jobb :D Én is inkább cashes vagyok. Bár van olyan mtt ahol 1 végig játszott nap után több ezer dollár az elismerés. Az is kellemes tud lenni :D De én CG!!!!

Élő ügyfélszolgálat