Büszke vagyok arra, hogy két 80/20 tudtam bukni, és ezzel elveszteni a HU. Ellenfelem, -100% ROI után a 61. versenyén ITM lett, sőt győzelemmel ünnepelhet.
Büszke vagyok arra, hogy a FT összecsaphattam a CL pozícióért, AK vs KJ harcban, AA9 flop után megszerezhettem a hetedik helyet.
Örömmel tölt el, ha a "ki vezet a versenyen" és "ki áll a FT élén" versenyeken, amennyiben 5-ből 5-ször elől vagyok 70/30 80/20 összecsapásokban, egyet megnyerek!
jó hát na
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
jó hát na
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
ez inkább badbeat, mint mák csak nem találom a fórum topicját.
élő nlhe cash game full ring
100/100 sb/bb
élővak 200 aztán a köv pozicióból emelés villian 2400 (kb 40000 stack-ből, majd köv poz hero 4800 (kb13000 stack-ből), kör fold, villian call
flop: 3s 9d 8s
villian: chek (te majd úgyis emelsz felszólalással)
hero: bet 3000
villian: raise 8000
hero: allin 5000
turn: K
river K
hero mutat AA
villian mutat AsKd
a megjátszáshoz hozzátartozik, hogy pre tudtam, hogy rajta kivül mindenki dob (ez egy kicsit tulzás de enn ek volt a legnagyobb esélye)az ő readem pedig a megadás, Flop ha csak ennyit kell megadni úgyis megadom hangoztatta egész este, szóval az volt a szándékom, hogy ne ijesszem el a rólam kialakult feszes játék miatt, de bekerüljön minden minél hamarabb. ez ugye össze is jött de aznap este az 5%-nak volt több esélye (flop esélyről beszélek)
annyira betett ez a parti, hogy ki kellett írjam magamból
ilyen sajnos gyakran van.Vele járó dolog.Fel a fejjel majd legközelebb melletted áll a "szerencse"
hasonló (de nem ilyen durva) volt múlt héten, Everest DON:
nálam AA (utg+1)
emelek, amire insta 3bet, plusz egy magadás.
erre részemről push (nem akartam, hogy ketten legyorsuljanak), call, call...
mutatás: KK, QQ...
szerencsére hold-oltam végül így is :D
ilyen sajnos gyakran van.Vele járó dolog.Fel a fejjel majd legközelebb melletted áll a "szerencse"
ilyen is csak a starson van :)