Köszi JociBalboa a választ. Meg is fogadom a 3bet részét.
Az 50bb-s beülésnek nálam két célja van:
- nagyon ritkán, de előfordul, hogy túl bátor vagyok és pre allin megyek olyannal amivel nem kéne, mostanában drasztikusan ritkul ez a típusú rossz játék de egy időben sok volt belőle és akkor nagyon nem volt mindegy, hogy 5 vagy 10 dollárt bukóm. Lehet lassan ki kéne vezetnem ezt az óvatossági rendszabályt.
- a másik ok a lélektani hadviselés :D , mivel a regek a tört stackkel beülőket hajlamosak egyből a "hülye hal" kategóriába sorolni és minden kis előny jól jön.
1. olvasgass akkor a témában :) pl a stratégia fül alatt.
2. "jó reg" két handböl levágja hogy nem vagy agyhalott :)
u.i: régen én is toltam ilyet, kár volt :P
Hand Information
100/200 (6 handed).
Table Information
Seat: 1 Player 1 ($1220)
Seat: 2 Player 2 ($1970) Dealer
Seat: 3 Player 3 ($3255) Small Blind
Seat: 6 Player 6 ($3585) Big Blind
Seat: 9 Player 9 ($3445)
Seat: 10 Hero ($1525)
Dealt to Hero
**
Preflop (Pot:300)
Player 9****FOLD
Hero****RAISE $1515
Player 1****FOLD
Player 2****FOLD
Player 3****CALL $1415
Player 6****FOLD
Flop(Pot: $3230)
Turn(Pot: $3230)
River(Pot: $3230)
Showdown:
Player 3 SHOWS
**
Hero SHOWS
**
Hero**wins the pot: $3230
Reszegen alvas es menet kozben kiestem egy tuk-tukbol /taxi/, s horzsolasokkal megusztam, remelem a vallammal sem lesz nagyobb gond ;).
Reszegen alvas es menet kozben kiestem egy tuk-tukbol /taxi/, s horzsolasokkal megusztam, remelem a vallammal sem lesz nagyobb gond ;).
3$-os PLO8 versenyeket jatszogatok mostanaban, de mindig nyeremeny elott sikerult kiesni. Ma viszont jottek a lapok, ket versenyen is osszejott a FT, az egyiket meg is nyertem.
Az utolso handet bemasoltam:
PokerStars Hand #80008873193: Tournament #552672096, $3.00+$0.30 USD Omaha Hi/Lo Pot Limit - Level XXXII (15000/30000) - 2012/05/06 12:30:58 ET
Table '552672096 22' 9-max Seat #7 is the button
Seat 3: durum11 (794078 in chips)
Seat 7: Firebolt185 (225922 in chips)
Firebolt185: posts small blind 15000
durum11: posts big blind 30000
*** HOLE CARDS ***
Dealt to durum11 [Td As Qc 5c]
Firebolt185: raises 60000 to 90000
durum11: calls 60000
*** FLOP *** [Th Qd 3h]
durum11: checks
Firebolt185: bets 135922 and is all-in
durum11: calls 135922
*** TURN *** [Th Qd 3h] [4h]
*** RIVER *** [Th Qd 3h 4h] [Qs]
*** SHOW DOWN ***
durum11: shows [Td As Qc 5c] (HI: a full house, Queens full of Tens)
Firebolt185: shows [6h 2h Qh 7s] (HI: a flush, Queen high)
durum11 collected 451844 from pot
No low hand qualified
Firebolt185 finished the tournament in 2nd place and received $147.90.
durum11 wins the tournament and receives $197.37 - congratulations!
*** SUMMARY ***
Total pot 451844 | Rake 0
Board [Th Qd 3h 4h Qs]
Seat 3: durum11 (big blind) showed [Td As Qc 5c] and won (451844) with HI: a full house, Queens full of Tens
Seat 7: Firebolt185 (button) (small blind) showed [6h 2h Qh 7s] and lost with HI: a flush, Queen high
Amikor turnon lejott az ellenfel flosse akkor lemondtam a potrol, mar nem is neztem mi jon riverre mert egy masik asztalra figyeltem kozben, aztan latom hogy valamiert hozzam kerult a pot.
Nem "Napi Mák" hanem tegnapi mák: miután elbuktam a 80/20-at, a CL vagy futottak még összecsapásban, a maradék fél vakom A3s-el tettem be, és a bb A8-át lemákoltam. Gyönyörű hármast kaptam, és rögtön ott volt a flopon. Cseszhette a domins kezét. A bolondja.
Büszke vagyok arra, hogy 20db 70/30 összecsapásból 4-et, azaz négyet megnyertem, és javítja a statisztikát az, hogy kettőt döntetlenre tudtam, hozni. Szeret az osztó engem!
Ma nem sikerült 30/70-t nyernem. Fordítva több mint tízet elbuktam, az uccsó asztalokról, mind ilyen szitukban kellett távoznom.
Viszont, jó volt nézni hobbypókeres barátom, aki közel ezer versenyt letolt már, és masszív négy (4)-%-os ITM-el bír, hogy lehet mákolni. A zsetonok hetven 70 %-a nála, így kezdtünk. Két shortstacket felduplázott, de aztán nem volt megállás. Én voltam az első áldozat. Tudtam, hogy vele kell majd megmérkőznöm, hogy feljebb kapaszkodjak, mert minden partiban benne volt. AJs:95o, rögtön megkapta a kilencesét. Mindenkit Ő ejtett ki, és minden esetben hátulról, indult. Egy hármas ollé is volt, KK, TT, és a brátomnál T8. Jó volt látni, hogy a törnre megjött a második nyolcasa.
Kell a megerősítés számomra, ha sokat játszom, egyszer majd nekem is fog dobni az osztó.
Az az álmom, hogy hosszútávon a 70/30-as szituknak csak a 40%-át vesztem el. Akkor vastagon nyerő leszek.
Nem "Napi Mák" hanem tegnapi mák: miután elbuktam a 80/20-at, a CL vagy futottak még összecsapásban, a maradék fél vakom A3s-el tettem be, és a bb A8-át lemákoltam. Gyönyörű hármast kaptam, és rögtön ott volt a flopon. Cseszhette a domins kezét. A bolondja.
Büszke vagyok arra, hogy 20db 70/30 összecsapásból 4-et, azaz négyet megnyertem, és javítja a statisztikát az, hogy kettőt döntetlenre tudtam, hozni. Szeret az osztó engem!
Ma nem sikerült 30/70-t nyernem. Fordítva több mint tízet elbuktam, az uccsó asztalokról, mind ilyen szitukban kellett távoznom.
Viszont, jó volt nézni hobbypókeres barátom, aki közel ezer versenyt letolt már, és masszív négy (4)-%-os ITM-el bír, hogy lehet mákolni. A zsetonok hetven 70 %-a nála, így kezdtünk. Két shortstacket felduplázott, de aztán nem volt megállás. Én voltam az első áldozat. Tudtam, hogy vele kell majd megmérkőznöm, hogy feljebb kapaszkodjak, mert minden partiban benne volt. AJs:95o, rögtön megkapta a kilencesét. Mindenkit Ő ejtett ki, és minden esetben hátulról, indult. Egy hármas ollé is volt, KK, TT, és a brátomnál T8. Jó volt látni, hogy a törnre megjött a második nyolcasa.
Kell a megerősítés számomra, ha sokat játszom, egyszer majd nekem is fog dobni az osztó.
Az az álmom, hogy hosszútávon a 70/30-as szituknak csak a 40%-át vesztem el. Akkor vastagon nyerő leszek.
Az egész világ ellened van :( megértelek igy nehéz is lehet nyerni. sztem kipécézett vki és azért nem nyersz :) vszinűleg a tudás az rendben lehet csak az égiek fordulhattak ellened
A májusi hónapban kétszer is nagyot mákoltam!
30/70 preflop olléban kétszer is kimákoltam a bugyuta ellenfelem. Mégpedig úgy, hogy aflopon ott volt a domináns lapja, de mégis nekem tolták ki a potot.
Ilyen utoljára tavaly szeptemberben történt. Átlag kétnaponta viszont én vagyok az elszenvedője.