Mennyi sng-ből hozod össze ezeket egy nap?
Szintén természetes folyamat
No Limit Texas Hold'em Hand, 75.00/150.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
Ez is egyértelmű
No Limit Texas Hold'em Hand, 50.00/100.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
Itt megtörténik a csoda KDs : Q8o flop : x8x Turn K
No Limit Texas Hold'em Hand, 100.00/200.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
12-15 játékból tudtam produkálni az első eresztést, de képes vagyok akár 8-9 sng alatt is összehozni.
Nem értem, Neked azt mondta valaki, mikor nekiálltál pókerezni, hogy ha több százalékod van nyerni, akkor mindig nyersz? Vagy hogy van ez? Nem uncsi még ez a rengeteg posztolgatás? Példul a 70-30% buktáid esetén az össze buktát berakod, merthogy elöl voltál. De könyörgöm, 10-ből 3-szor el fogod veszteni hosszútávon, nem lehet ehhez felnőni végre, ennyi pókerezés után? Meg ahhoz, hogy lehet olyan időszak, hogy 10-ből 9-szer veszted el, de biztosan volt olyan a sok lejátszott játékod alatt, amikor 10-ből 10-szer nyerted meg.
Így soha nem fogsz feljebb jutni.
Nem értem, Neked azt mondta valaki, mikor nekiálltál pókerezni, hogy ha több százalékod van nyerni, akkor mindig nyersz? Vagy hogy van ez? Nem uncsi még ez a rengeteg posztolgatás? Példul a 70-30% buktáid esetén az össze buktát berakod, merthogy elöl voltál. De könyörgöm, 10-ből 3-szor el fogod veszteni hosszútávon, nem lehet ehhez felnőni végre, ennyi pókerezés után? Meg ahhoz, hogy lehet olyan időszak, hogy 10-ből 9-szer veszted el, de biztosan volt olyan a sok lejátszott játékod alatt, amikor 10-ből 10-szer nyerted meg.
Így soha nem fogsz feljebb jutni.
Szintén természetes folyamat
No Limit Texas Hold'em Hand, 75.00/150.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
Ez is egyértelmű
No Limit Texas Hold'em Hand, 50.00/100.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
Itt megtörténik a csoda KDs : Q8o flop : x8x Turn K
No Limit Texas Hold'em Hand, 100.00/200.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
12-15 játékból tudtam produkálni az első eresztést, de képes vagyok akár 8-9 sng alatt is összehozni.
+1
Engem is nagyon szórakoztat, mindannyian állunk elég sokszor a bré rossz oldalán.
Tálalásból jeles.
... 10-ből 3-szor el fogod veszteni hosszútávon, ...
Hosszútávon, ha 10-ből 4-szer vesztenék, már megvolnék elégedve. És ha a 30 :70-böl kettőt nyernék, azt hiszem szárnyalnék.
akár rá is szűrhetsz HM-ben, hogy hány %-ot hozol ezekből. Szerintem meglepődnél. :D
Akkor hagyd abba a pókert. Netán kényszerít valaki, hogy ezt csináld? Hiszen csal az rng, nem is létezik hosszútáv, és különben is valószínűleg csak Te nem szoktad behúzni ezeket kellő mennyiségben.
Azért azt még elmondhatnád, mi változik azáltal, hogy postolod, vagy hogy megnézed, hogy igen, 53%-át buktam. Dejó. És most akkor mi van? Mire is mentél ezzel, hogy ezt tudod? Változott valami? Jobban érzed magad? Vagy mi? Csak azért kérdezem, mert próbálom megérteni a hozzád hasonló embereket, a mental fisheket.