Néha, úgy rövidtávon. Nem lehetne ilyet megnyerni? Ez csak fordítva működik? A mákolás joga, az mindig a másiké?
A 11. AA- ra kaptam akciót
No Limit Texas Hold'em Hand, 15.00/30.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
azért a turnön nem vettem levegőt, megvártam a rivert.
És végre bejött a harmincas oldal
ilyenből még fordítva nem volt az idén.
Ha már megvédte a vakját 62s-el
No Limit Texas Hold'em Hand, 10.00/20.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
Gondolkoztam, hogy eldobom. A treff ászt nem tudtam nála elképzelni, hátha jön még egy lóherés. Bár ahogy egész nap ment, kizárt, hogy jöjjön treff. Dobni kellett volna.
Ugyanitt Ő nem törte a fejét a megadáson.
Még a turn ellenére is bíztam
No Limit Texas Hold'em Hand, 25.00/50.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
Általában 8-10 bukta után, szokott engedni egyet nyerni 80:20 helyzetben.
Ezt ténylegiből bemákoltam
No Limit Texas Hold'em Hand, 10.00/20.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
Kellett az aggro barom.
Mára vége. Naggyá tettem mindenkit, különösen egy tetű orosz mákolt a legtöbbet ellenem. 100% hátulról indult, és mindent megkapott.
Nem zavar, csak az értelmét nem látom. De mindegy is. -"Nem fogsz tudni mindenkit megmenteni! És nem is ez a feladatod!"- Bocsi :D :D :D
Na ezaz! Emlékszem én úgy kezdtem az itteni pályafutásom, hogy felraktam a badbeat topicba egy screen-t az egyasztalos egydolláros sng-mről, ahogy Q8-cal elbuktam egy 70/30 ollét! Akkora oltást kaptam utána, hogy azóta a 2 outos szopókat sem merem felrakni! :D És őőőőő, nem is baj.
Legalább elemzi magát...
Azzal, hogy coolereket, meg elbukott-nyert 70/30-akat posztolgat?
...A festményes összeállítás pedig nagyon tetszik.
mi történik a starson?
elindítottam egy pár $2,50 180fős sng-t és olyan dolgok történnek h az hihetetlen..
első kör! utg PUSH, utg+1 call.. mp2 CALL..:eek: utg AA, utg+1 94o:confused: mp2 65o:confused: .. flop 65x és el is dőlt h az orosz kolléga tripláz
ezen felbuzdulva és vmilyen szinten a hatása alatt úgy gondoltam h egy másikon a KK-ra nyomok egy push az első körben, mert miért ne, lehet h ma van vmi erőben
kaptam is rá 3(HÁROM) callt A2o A5o és A10s személyében az ELSŐ körben és pottyant is a maradék A betű..
hát van ilyen nah... am meg a kááá anyjukat nekik, de ha egy üzlet beindul..
100as szinten utg+1 minraise 27bbvel, én az előző körben leszedtem, van 41bb-m és AA, 3beteltem, jött egy 234 fds flop, nyit 4bbvel, min 3bet tőlem, min 4bet tőle és min 5bet TŐLEM... ezek után pushol egy 38s-el és lám, csodák csodájára a riveren pottyan egy 8as... a kérdés már csak az, h folytassam-e vagy sem :D
mi történik a starson?
mi történik a starson?
elindítottam egy pár $2,50 180fős sng-t és olyan dolgok történnek h az hihetetlen..
első kör! utg PUSH, utg+1 call.. mp2 CALL..:eek: utg AA, utg+1 94o:confused: mp2 65o:confused: .. flop 65x és el is dőlt h az orosz kolléga tripláz
ezen felbuzdulva és vmilyen szinten a hatása alatt úgy gondoltam h egy másikon a KK-ra nyomok egy push az első körben, mert miért ne, lehet h ma van vmi erőben
kaptam is rá 3(HÁROM) callt A2o A5o és A10s személyében az ELSŐ körben és pottyant is a maradék A betű..
hát van ilyen nah... am meg a kááá anyjukat nekik, de ha egy üzlet beindul..
100as szinten utg+1 minraise 27bbvel, én az előző körben leszedtem, van 41bb-m és AA, 3beteltem, jött egy 234 fds flop, nyit 4bbvel, min 3bet tőlem, min 4bet tőle és min 5bet TŐLEM... ezek után pushol egy 38s-el és lám, csodák csodájára a riveren pottyan egy 8as... a kérdés már csak az, h folytassam-e vagy sem :D