hat ja, fontos ebben a szakmaban, hogy kotelbol legyenek az ember idegei.
Ahogy latom ivan idegszalait az rng es a forumtarsak egyuttes erofeszitesei sem tudjak elfesziteni. :))
Átértékelem a király pár erejét. Amennyiben rám emelnek eldobom. Floppon csak Kd 8s 2c esetén megyek tovább.
No Limit Texas Hold'em Hand, 15.00/30.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
No Limit Texas Hold'em Hand, 200.00/400.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
Én csak azt nem értem ezeket miért ide postolod. Ha benézek ide, valami olyasmire számítok, hogy beraktad overparral póker ellen flopon és turnre fullod lett, riverre pedig már lejavultad a pókert. Erre mindig ezek a over pár vs flushdraw, AK vs KK és hasonlók. Ráadásul sng-ről beszélünk, ahol mindig ilyen 30-40 bb-vel játszotok. Sokszor push or foldon kívül nincs tere a másiknak játszani. Na ná, hogy ezer ilyen lapütközésetek van egy nap.
Ezt a topikot átnevezném szórakoztató videó kategóriának, mint napi máknak, mivel vicc az egész, de mondjuk jókat szórakozom rajta az tény. :)
Előtte Q2s-el adta a floppon az allint KQ7 floppon az AK-m ellen.
Utána következett ez
No Limit Texas Hold'em Hand, 75.00/150.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
Nekem mikor lehet fullom?
AQ : QJ Ez a harmadik idén, hogy kint az ellennek a dominált lapja, és a turnön megkapom a domináns lapom.
No Limit Texas Hold'em Hand, 100.00/200.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
Köszönöm
Aztán megmutatta a kártya, hogy is kell ezt csinálni
http://www.boomplayer.com/hu/poker-hands/Boom/2197381_0CB11F1BED
Én mákolok
Road to 1K poker
970
No Limit Texas Hold'em Hand, 15.00/30.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
971
Toreador! - YouTube
Kezdés képpen 2 DB 70 : 30, Set : riverre luksor, flöss : végére full, aztán ez :
No Limit Texas Hold'em Hand, 10.00/20.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
Ő pedig miután elkezdődött a játék 5 partiban 5 allin
No Limit Texas Hold'em Hand, 10.00/20.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
Nekem ilyet el kell dobni!?
Ezt a topikot átnevezném szórakoztató videó kategóriának, mint napi máknak, mivel vicc az egész, de mondjuk jókat szórakozom rajta az tény. :)
De legalább weaktight-ba postolna, mert k*va élet, hogy boom play-er handeket nem fogom még megnyitni sem..
210 FPPs szatelit a Sunday Stormra
weaktight | Hand | TT - No Limit Holdem Tournament
Azert adtam csak meg preflop, mert laza 80/60at jatszott a villain,es utanam mar nem volt senki agressziv...