ivan41
Válasz Gabiru kommentjére
2013. máj. 13. 10:10

Ez amolyan ivan féle sterssz oldó topik biztos a javára válik, mindenki másképp vezeti le.
Amúgy nem tudom ki figyelte, hogy eddig 7 dolláros sng-et posztolt de az útobbi handjei már 15 dolláros turbo sng-k, szóval annak ellenére hogy nap mint nap teledobja ezt a topikot mákolásokkal maga ellenében hát fut a szekér és úgy látszik beválik ez a módszer. :D

Rukvára nem fut a szekér. -45 BI az azt jelenti, hogy én tolom a többi szekerét.

Gabiru
Válasz ivan41 kommentjére
2013. máj. 13. 10:29

Rukvára nem fut a szekér. -45 BI az azt jelenti, hogy én tolom a többi szekerét.

És mennyire vagy EV alatt?

asdator
2013. máj. 13. 11:18

Ez az amit soha nem fogunk megtudni. Ahányszor kérte valaki, hogy dobjon be egy EV grafot, valahogy mindig elkerülte a figyelmét az a komment és semmi reakció nem érkezett rá :D

Gabiru
Válasz Yomb1e kommentjére
2013. máj. 13. 11:35

Talán most révbe érünk. xD

Iván kérlek szánj meg minket végre egy EV graffal pleaseeee....

Sziszko0313
2013. máj. 13. 12:45

Szerintem az teljesen mind1. A pókert nem EV-re játszák.
Az a fontos, hogy az A játékát hozza végig, és annak semmi köze az EV-hez.

(Ha pre 100bb deepen nyersz egymás után 1K AA vs KK-t, akkor a HM-ben a 20% miatt nyílni fog az olló, és 1K után már látványos lehet az eltérés, pedig nem mákoltál. Ezért nem érdemes az EV-vel (sem) foglalkozni.)

iKeksz
2013. máj. 13. 12:46

Szandi: Jódli-dili (1995) - YouTube

Szerintem ez igazán jól letudja vezetni a stresszt :)

ivan41
2013. máj. 13. 14:02

Talán most révbe érünk. xD

Iván kérlek szánj meg minket végre egy EV graffal pleaseeee....

Nézd meg a sharkon a vonalat. Mindent elárul.

Az én gépem nem tud ilyet rajzolni, mert amikor meg akarom jelentetni, azt írja ki : ERROR. Magyarul : szégyelli megmutatni a program.

Gabiru
Válasz ivan41 kommentjére
2013. máj. 13. 14:11

Nézd meg a sharkon a vonalat. Mindent elárul.

Az én gépem nem tud ilyet rajzolni, mert amikor meg akarom jelentetni, azt írja ki : ERROR. Magyarul : szégyelli megmutatni a program.

Mit használsz?

HM vagy PTR?

ivan41
2013. máj. 13. 21:48
möster
2013. máj. 13. 21:52

Iván egy kérdés!! mennyiben befolyásolja a végkimenetelt allin esetén, ha vki short??? mert látom manapság ezt kiemeled!!

Élő ügyfélszolgálat