Póker szégyene
Sziasztok!
Úgy gondoltam ,hogy meg osztom veletek az alábbi kis történetet :
Van egy srác, akivel korábban kapcsolatban voltunk napi szinten , és sokszor volt hogy akadtak közös pókeres tevékenységeink.
De ez a kapcsolat jó ideje megszűnt, mivel volt valami problémája az illetőnek velem , amit én mai napig sem tudok, hogy mi az . Már nem is érdekel, sok nála jobb pókeressel ismerkedtem meg, és van napi kapcsolatunk ; közös sweatek , elemzések stb...
Fent említett illető pedig most már nem először talál meg kedves szavaival FTP-n observer chat-ként. Tudom-tudom ki lehet kapcsolni , de nem szoktam :)
Ez a kis kedves monológ tőle tegnap érkezett :
rangertdi (Megfigyelő): A ***** ANYÁDAT NYOMORÉK DFECCO GECCI
rangertdi (Megfigyelő): NYOMORÉK DFECCO
rangertdi (Megfigyelő): ***** ANYÁD DFECCO
Fecó: rangertdi (Megfigyelő): Csak két magyar az egyik 1 ***** Dfecco
Talán az lehet a problémája, hogy Ő még mindig freerollokon játszik, és nem ért el semmit, én pedig mondhatom magamról, hogy elértem valamit, és vannak szép sikereim is a játékban. Emberi irigység. Így meg tud változtatni kapcsolatokat.
Egyébként, több helyen is kaptam már tőle ilyen kedves sorokat, minden olyan magyar fórumon, ahol tudja, hogy milyen nevekkel vagyok jelen.
Várom most is, hogy "kedves" Hegedűs Béla alias "rangertdi" meg fog találni valami kis kedves dologgal.
Csak annyit üzennék : Nőjj fel . És felejtsd el végre, hogy ilyen "kedves" dolgokat írogatsz nekem .
Szájba kell vágni a ******öt !!!!
Felmerült bennem a kérdés, hogy mi az anyámat akarsz elérni ezzel a topikkal? :)
durván beárultad, so fly