PS 2600$ garantált
Üdv.
Tegnap végre (ill ma hajnalban) sikerült megnyerni a Sebestyén Balázs által reklámozott 2600$ garantált rebuyos magyar verseny kemény 7 óra után. Előtte lévő nap 17ik 426bol. Kemény 20 $-ért 5 orát szenvedni. Nagyon el voltam kenődve,h ennyit játszottam és mégis 20$. Nagyjábol a limit ahol játszom HU-t. Most eltökéltem,h mégjobban odateszem magam és előbbre leszek mert ez igy nemjo. Így sikerül megnyerni 393 emberből rebuy nélkül (add-onnal). 494$ volt. Ez volt a második alkalom,h indultam ezen a versenyen. Először 17 most 1.
Ugyanezen a napon SNG sikerek 5.50$ SNG 27PLR/ 1 (50$)
2.20Turbo SNG 180PLR/4 (28.80$)
Előző nap verseny 2.20$ 10000garantált 6453PLR/21
Egy kis megjegyzés a magyar versenyről: Maga a játék a rebuy fázisban kiborító. Igy általában ottis ugy játszanék mintha freezout lenne. Alapvetően csak a jobb lapokat megjátszó de azokat agresszívan. Rebuy után általában feszül a játék és nem mennek be minden szeméttel aminek külön örülök. Alapvetően jófej emberek vannak és jol el is lehet beszélgetni ha találsz egy hasonloan jofej és beszélgetni hajlando embert.
Grat, valamelyik nap 1 asztalon jatszottunk, s pont melletted ultem. akkor en is beszivtam, 21. lettem
Köszi
Igen tegnapelőtt mikor 17 lettem. Emlékszem rád. Remélem ma ujra találkozunk az asztaloknál
Gratulaaa!!Nekem eddig egy 2. és egy 8. helyem van ,kb 6 probálkozásból ugyhogy elég +ev-s verseny eddig:)
Aki nem játszik nagy téten annak tökéletes verseny bankrollépitésre szerintem.