1. raise turnon tovább.
2. Tudni kéne hogy a fish van-e annyira nagy bálna, hogy fog limp/3b-callozni, enélkül nem lehet megmondani hogy mi a jó. Meg hogy a regnek nagyobb-e az isoja mint az openje adott poziból (nekem 1,5x-er akkora, nem BU-n! hanem MP&CO) Ez a lap ritkán jó amúgy 3betre.
3. Turn dobnék nincs túl sok IO-d. Flop call okés, ismeretlenül nem is kell más.
hajra az ujrakezdeshez:)
Az első handnél szerintem nagyon rossz lett volna turn rátolni.
Turn, river foldon gondolkodtam inkább. A probléma lényege szerintem, hogy a donk/call turn donk line mindig nagyon erős lapot takar, többnyire ami javult, 2pár+.
Top párral inkább c/callolnak turn.
Kettes parti szerintem is egyértelmű rossz így pre.
Harmadikra gondoltam még turn lehetek jó fd-k vagy random blöff ellen, de lehet a fold jobb.
Turn, river foldon gondolkodtam inkább. A probléma lényege szerintem, hogy a donk/call turn donk line mindig nagyon erős lapot takar, többnyire ami javult, 2pár+.
Top párral inkább c/callolnak turn.
Kettes parti szerintem is egyértelmű rossz így pre.
Harmadikra gondoltam még turn lehetek jó fd-k vagy random blöff ellen, de lehet a fold jobb.
1. Szerintem jobb turn-ön rátolni, de ha csak callolsz turn-ön ezt a rivert is callolni kell.
2. Callolnék preflop, 3bet nem tetszik ezzel a lappal oop.
3. Nem tudom melyik a jobb, call vagy fold turn-ön, játék közben szerintem callolom én is.
Donk/call, donk, szerintem pont hogy nem erős. Donk/3bet, az igen. Ez a turn nem sokat változtat és a fish is félne drawktól +2párokkal. Tehát az ő range amivel floppon donk/calloz az ezen a turnon kb. ugyanaz lesz. Nem azt mondom hogy mindig elől vagy, vagy hogy hiba callozni, de a raiseben nagy érték van, és nem is kell rátolni. Most 22$ van még mögötte, a 4$ betjét lehet raiselni nonAI, simán.
1. Túlzottan leegyszerűsítettem a gondolatot. Donk/call + donk line veszélyes törnön jelent erős kezet. Ha a harmadik szín jön biztosan nem emeltük volna, most az open-ended esett, miért tennénk másképp?
Random tp vagy busted fd ellen nyerek értéket turn call, river újraértékeléssel is. Emellett döntöttem végül, és a jónak tűnő potodds miatt calloltam, 67-et mutatott.
Másik gondolatom, ha ezt valamennyire figyeli ellenfelünk, hogy a turn ugyanúgy scarecard neki, mikor TP szerű lapja van, miért donkolna ki velük? Ha blank turn lenne érthető, hogy nem akar ingyen lapot adni húzóknak.
Itt inkább valami FD szerű blöfflapot tudok elképzelni, amit sokszor dobna emelésre (?) ha nagyon maniac fish persze nem, de ezt nem akartam róla feltételezni.
Azért donkol mert ő egyszerűen csak lát egy Qx-et vagy egy oesdet vagy egy FD vagy akármit, és ő azzal van elfoglalva.
A callal az a bajom, hogy sok busted ch/f olja turnt, és ezért értéket vesztünk az ellen.
Mármint rivert? Mert floppon amit írsz, oké.
Turnről beszélünk, ahol az oesd egészült. Vagy azzal ne számoljunk, blanknek tekintsük?