Van olyan játékstílus amivel folyamatos pluszba lehet tartani ezt az értéket?
Te lagot tolsz ha jól tudom. Azt hittem, hogy ezzel a stílussal már hosszútávon pluszba lehet hozni...
De pontosan milyen módszerrel mentél előre? úgy értem mivel játszol a favorit lapokon kívül és milyen pozicióban, hogy elérted ezt az eredményt...?:)
Amúgy Grat, nekem h 150 dolcsi összejön 1 nap már örülök, bár a bankrollom sem túl nagy még...
De pontosan milyen módszerrel mentél előre? úgy értem mivel játszol a favorit lapokon kívül és milyen pozicióban, hogy elérted ezt az eredményt...?:)
Amúgy Grat, nekem h 150 dolcsi összejön 1 nap már örülök, bár a bankrollom sem túl nagy még...
Grat Knish! Úgy látom a múltkori kisebb visszaesés után mostanában megint fut a szekér. Csak így tovább!
Elismerésem!
Szép munka Knish!
ez kb hány BB/100? sose legyen ennél rosszabb napod:D csak így tovább:D
Ez nem volt egy rossz nap! :D
A vége sajnos nem lett tökéletes, fordítva jobb lett volna... :)
Vagy csak szimplán nélküle. :)
Ez nem volt egy rossz nap! :D
A vége sajnos nem lett tökéletes, fordítva jobb lett volna... :)
Vagy csak szimplán nélküle. :)
először a buborékban, sőt
HI!
A tegnapi nap Full Tilten veszteséges volt, ráadásul folyamatosan lemákoltak.
De aztán Poker Stars-on beszáltam egy 200+15-ös játékpénzes freerollba, ahol 4239-en indultunk. A 630. helytől kezdődtek a dijazások.
A versenyt a 32. helyen fejeztem be, és a történet szépsége, hogy nem azért mert elfogyott a zsetonom (volt még annyi h pár helyig kihuzzam), hanem mert indulnom kellett szilveszterezni, ugyhogy allin toltam (kicsit persze bánt, és realmoney-ban nem tettem volna ilyet), és nem jött be.
Valahogy az SnG és a verseny csak jobban, lehet nem kéne erőltetnem a
cash gamet.
De most összejött végre!
Ez volt a 3. freerollom, elsőnek 100 hely kellett volna, másodjára pedig 35, a buborékhoz.
Ma is nyomok egyet! :)