titcar
Válasz Romsy kommentjére
2010. jan. 8. 1:07

lolz, topikot pls nevezd át valami olyanra, amiben nincs benne a nevem :$

celeb lettél nincs visszaút :D

bojanika
Válasz titcar kommentjére
2010. jan. 8. 1:20

celeb lettél nincs visszaút :D

De ki az a Romsy? :D

Romsy
Válasz bojanika kommentjére
2010. jan. 8. 1:30
Littlemage
Válasz Romsy kommentjére
2010. jan. 8. 2:04

Amugy azt hittem eloszor, h ez ilyen tomjenezzuk Romsy-t topic lesz. Mondjuk azt hiszem, meg iserdemelne, mint egyik leghasznosabb tagja a forumnak. Ugyes vagy Romsy, koszonjuk!

A party-hoz: en is vagy betelnem a turnt, vagy c/r-t jatszanek, eleg scarry mar a board..

Nem, de egy köszi sugallata mindenképp van
. De itt ragadnam meg az alkalmat, hogy rajta kivul is mindenki masnak, aki már esetleg magasabb téten jatszik, s kommenteli a hsz.eket, nagyon köszi, teljesseg igenye nelkul, Bala, pindrokk, addict, V.Peti, want2push, mrj, örülök, hogy kisrapi is aktivabb lett, stb, ill. csak olvasni is nagyon tanulsagos szerintem kb. az elmult 2 honap legtöbb HH-át feltevő mrj handjeit, vagy előtte nagyon sokat postolo Satukan HH-it, s mindenki máset is.

Én betelném a turn -t is.

Hát kezdett bedurvulni a board az igaz, de kb a lyuksor jelenthetett veszelyt, meg az FD. kicsit kockazatos volt, de nagyon arra ment ki, hogy cbet raiselgetős, aggressziv, wp-s a srac, de persze jo mindket masik megoldas is, könnyen lehet, hogy megőrült volna egy tunrn bettől, vagy ch/r-től is, ill. védtük volna alapuknat is.

csak nem arcsen-nel játszottál ? :D

nem. :)

lolz, topikot pls nevezd át valami olyanra, amiben nincs benne a nevem :$

ment privi.

MikkaMakka
Válasz Arsen kommentjére
2010. jan. 8. 3:33

ehh, azt hittem már vmi Romsy theorem lesz a téma

mrj
Válasz MikkaMakka kommentjére
2010. jan. 8. 4:02

ez így hülyén jön ki sokadikként, de sztem is Romsy rulez.

Amúgy meg topicot neveztek el rólad. Simán lehet hogy ez csak az első lépés. Topic, utca, szobor, persident. Who knows...?:)

OldRknight
Válasz titcar kommentjére
2010. jan. 8. 13:28

Celeb Romsy:V:V A nyuszilányokból majd én is kérek:V:V:D

Élő ügyfélszolgálat