Morzdomigron
Válasz rockett kommentjére
2011. aug. 31. 0:05

Én élőben láttam egyszer checkback-et. Hoppá!

rockett
Válasz Morzdomigron kommentjére
2011. aug. 31. 0:16

Én élőben láttam egyszer checkback-et. Hoppá!

azt hiszem erre mondják hogy nem szedte ki belőle a maximális értéket :))

teto
2011. aug. 31. 0:59

én ennél szebbet láttam: jackpot volt élőben cash asztalnál a kijátszott royal-ra, a marhája meg jól meghivja riveren. az volt az iszonyat mákja, hogy megadta a másik, persze mindenki hüledezett...

bexi34
Válasz teto kommentjére
2011. aug. 31. 1:35

jobbat tudok,turnön lejött a fickónak és felfordította a lapjait,pedig még lett volna licitkör is,meg minden más egyéb! :)

rockett
Válasz bexi34 kommentjére
2011. aug. 31. 1:44

jobbat tudok,turnön lejött a fickónak és felfordította a lapjait,pedig még lett volna licitkör is,meg minden más egyéb! :)

jó kénytelen leszek akkor ezt is überelni, ennél már tényleg nincs tovább:D Bár andada nyílván jobban el tudná mondani, hisz az ő handje. Nos ellene egy csávó royal flushel vesztett partit:) nehéz kivitelezni, de sikerült, mert 2-7 TD HU-ról van szó, ahol bizony a royal flush a legértéktelenebb kéz :D:D :))

bexi34
2011. aug. 31. 1:46

jó kénytelen leszek akkor ezt is überelni, ennél már tényleg nincs tovább:D Bár andada nyílván jobban el tudná mondani, hisz az ő handje. Nos ellene egy csávó royal flushel vesztett partit:) nehéz kivitelezni, de sikerült, mert 2-7 TD HU-ról van szó, ahol bizony a royal flush a legértéktelenebb kéz :D:D :))

Jó,de ez itt a legértékesebb kéz topikja! :D

rockett
Válasz bexi34 kommentjére
2011. aug. 31. 1:47

Jó,de ez itt a legértékesebb kéz topikja! :D

nem, ez a royal flush topikja :)

Morzdomigron
Válasz teto kommentjére
2011. aug. 31. 12:50

én ennél szebbet láttam: jackpot volt élőben cash asztalnál a kijátszott royal-ra, a marhája meg jól meghivja riveren. az volt az iszonyat mákja, hogy megadta a másik, persze mindenki hüledezett...

Az lett volna a nuts facepalm, ha eldobják neki, ő meg büszkén felfordította volna hogy "Háhá! De király vagyok!" :D

rockett
Válasz Morzdomigron kommentjére
2011. szept. 29. 16:04
Jonas 77
2011. szept. 29. 16:31

2. royalom vasárnapról :)
weaktight | Hand | QJo - No Limit Holdem Tournament

Úgy lett volna igazán frankó ha 27TD-ben hozod össze :))

Élő ügyfélszolgálat