Nem tudja valaki hány leosztásonként van Royal Flush?
az elso
valahogy nekem eddig nem potyogtak a royalok, masok meg irjak h havonta van egy nekik, igaz nem is jatszom olyan sokat
most csak ugy kivancsisagbol beultem egy kis 5lapos drawra, igazabol nem tudom mik itt a jo indulolapok, kivancsi voltam mikkel viszik a potokat, 12. licitkoromre megjott az ahitott royal
Kéz P4-59331283-363, kezdési idő 2008. 01. 27. 18:49 (GMT+1)
Asztal 'Vera Cruz': $0,25-$0,25 Pot Limit 5D (Real)
Hely 2: ooooobi ($10,45 zsetonokban)
Hely 3: sliwio ($1,90 zsetonokban)
Hely 6: keijo1000 ($7,10 zsetonokban)
Hely 8: chrisi70 x ($3,75 zsetonokban)
Hely 9: migmun10 ($15,30 zsetonokban) (a gombon)
*** Blind-Bet-kör *** :
ooooobi: Blindot betesz ($0,25)
sliwio: Blindot betesz ($0,25)
Kiosztva ooooobi: :Js::Qs::6d::Ks::As:
játékosnak*** Első licitkör *** :
játékosnakkeijo1000: Call ($0,25)
chrisi70 x: Call ($0,25)
migmun10: Fold
ooooobi: Check
sliwio: Check
Kiosztva ooooobi: :Ts:
*** Második licitkör *** :
Kiosztva ooooobi: :Js::Qs::Ts::Ks::As:
játékosnakooooobi: Bet ($0,25)
sliwio: Fold
keijo1000: Raise ($0,50)
chrisi70 x: Raise ($1,50)
ooooobi: Raise ($2,25)
keijo1000: Fold
chrisi70 x: Raise ($2)
chrisi70 x: All-in ($3,50)
ooooobi: Raise ($7,70)
ooooobi: All-in ($10,20)
ooooobi: Lapokat megmutat
chrisi70 x: Lapokat megmutat
*** SUMMARY ***
Pot: $14,80 | Szolgáltatási díj: $0,40
Board: [ ]
ooooobi megtett $10,45, megnyert $14,80, nettó $4,35 Mutat [ :Js::Qs::Ts::Ks::As:] (EGY ROYAL STRAIGHT FLUSH!)
sliwio veszített $0,25
keijo1000 veszített $0,75
chrisi70 x veszített $3,75 Mutat [:4d::4c::4s::5c::5h: ] (egy Full House, négyes és ötös)
migmun10 veszített $0
a nagy izgalomba az el is felejtettem h ez PL, es nem FL ezert csak siman rakattintottam a raise gombra:D kellett azert az ellennek is a jo lap h betolja mindenet
Megint volt egy, sajnos SS ellen, de azért kifizette. NL20-on 7 dolcsis kassza.
Nah ebben a hónapban a Merge hálózaton garázdálkodom, mert van egy havi pontgyűjtő akciójuk(200k pont = 2k USD).
Mondom akkor szokás szerint FL 0,25/0,50, nem kell ennél nagyobb tétre menni mert itt is szépen gyűlnek a pontok.
Kiváncsi vagyok ki fejti meg az érdekességet ezen a partin(jobb felső), annak jövök egy sörrel!
Egyébként meg a nagy vak 100-át adják ezért bónusznak!
Épp szessön vége felé vagyok erre ez jön :
Nah ebben a hónapban a Merge hálózaton garázdálkodom, mert van egy havi pontgyűjtő akciójuk(200k pont = 2k USD).
Mondom akkor szokás szerint FL 0,25/0,50, nem kell ennél nagyobb tétre menni mert itt is szépen gyűlnek a pontok.
Kiváncsi vagyok ki fejti meg az érdekességet ezen a partin(jobb felső), annak jövök egy sörrel!
Egyébként meg a nagy vak 100-át adják ezért bónusznak!
Épp szessön vége felé vagyok erre ez jön :
Hülye vagyok, csak éppen ki nem veri a szemem a Poker.com az asztal sarkában. ;)
Hülye vagyok, csak éppen ki nem veri a szemem a Poker.com az asztal sarkában. ;)
A poker.com már nem fogad új regisztrálókat, átirányít egy másikra.
Egyébként mindegyik teremben van ez a promó : March Madness néven.
A 200k ponthoz NL25-ön vagy FL0,25/0,50-ön kell majdnem 70k RH.
Bár az oldalukon az NL25-re csak 1 pontot ír RH-ként, de attól függetlenül 3-at ad érte.
FL az nagyon könnyen tervezhető a sok "BOTMAN" miatt, bár néha vannak idegesítő játékosok is. 6max- on kb 4"BOTMAN" van :D
Mind1, könnyebb nyerni ellenük.
Ui.: aki megfejti a furcsaságot a royal-os asztalon az még mindig vendégem egy sörre :D
Ui.: aki megfejti a furcsaságot a royal-os asztalon az még mindig vendégem egy sörre :D
1. Grat a handhez. Szép, és örömteli, hogy szegényke éppen fullal ücsörgött. :)
2. Furcsaság: nem ismerem a termet, tehát nem tudom, mi lehet az, nekem max a chatboxban tűnt fel annyi, hogy az all-inednél nem írt összeget.