Jó utat! GL Vegashoz!
Fura lufthansa a top 10 légitársoságba van europában meg top2
Köszi mindenkinek! Remélem sikerül átcsempészni egy kis hangulatot a történésekkel/képekkel.
Elképzelhető, hogy kissé túlreagáltam a bőröndös dolgot, és végül elég jól teljesítette a társaság a bő 11 órás repülő utat, annak ellenére, hogy a legutolsó sorban ültem, egész vállalható volt.
Így hogy túl vagyok életem eddigi leghosszabb egyidejű repkedésén, jöhet a legrövidebb is Amerikán belül... Igen LA-LV, sajnos az indulási ütemezés, felülírta a kényelmet és egy picit elcseszett megoldással érkezem.
Bánatomra már találtam hiperegészséges megoldást... Gondolkodtam egy kihíváson, hogy 2 hét kint lét alatt sikerül-e fogyni, de én is magam ellen akartam fogadni és így nem mertem bevállalni...
usában szerintem alapból nem könnyű nem felszedni pár kilót :D
Jöhet majd több kép! Nagy mellű csajokról meg főleg!
Bocsi de ha lehetne azt hanyagoljuk, ez itt nem a pléboj onlájm kiadása :))
IHOP és Fatburger kötelező!
GL és jó szórakozást!
Jöhet majd több kép! Nagy mellű csajokról meg főleg!
IHOP és Fatburger kötelező!
GL és jó szórakozást!
Ennyit nem terveztem elmaradni a beszámolóval, csak sajnos itt a wifi, külön ritkaság itt-ott, meg egyelőre nem jött át, hogy hogy ehet mobilról ide képet feltölteni, ha van tipp, akkor jöhet!
Az érkezés viszonylag simán ment, leszámítva a bőröndös kavarodást, hisz rossz terminálon vártam, mivel benéztem valamit. Szerencsémre jött értem a két legnagyobb itteni regulár barátom, akiknek köszönhetően minden ok lett...
Közben a képfeltöltés a gépen is problémás lett, nem tudom miért, így ez elég hiányos egyelőre :(
Az első cash sessionben minden volt csak jó dolog nem, ma viszont irány a Golden Nugget 100k garis történet!