Engem is érdekelne, uh ha lehet kérni légyszi foglalj egy helyet nekem is :)
az online szat ötletét is támogatom
Aki nem szeretne lemaradni a versenyről, az kérem jelezze, mert kitettem egy meghívót a facebook-on, és 30 perc alatt 30-an jelentkeztek!
Jelöljetek be ismerősnek az FB-n (Mario Kármán) és küldök meghívót!
Aki nem szeretne lemaradni a versenyről, az kérem jelezze, mert kitettem egy meghívót a facebook-on, és 30 perc alatt 30-an jelentkeztek!
Jelöljetek be ismerősnek az FB-n (Mario Kármán) és küldök meghívót!
Már magára a versenyre vagy az online/élő satra?
Kemény. És ezek a játékosok be is fizettek, vagy csak ígérik erősen?
Kemény. És ezek a játékosok be is fizettek, vagy csak ígérik erősen?
Akkor én foglalnék egy helyet, amire kiírhatunk egy satot. Ha nem jön össze, akkor én kifizetem és beülök. Rendben?
Kedves Mindenki! Tekintve, hogy már most elértük a max létszámot, valamint mert közületek sokat igényelték, ELŐREGISZTRÁCIÓT szervezünk. Ha mindenképpen részt akarsz venni a HU versenyen, és biztosan benne akarsz lenni a 64főbe, akkor kérlek élj az előregisztrációval, mert csak így tudjuk biztosítani a helyed a versenyen.
Az előregisztráció időpontja: 2012. május 12, 13, 16, 17, 20, 21. Minden említett nap 19.00-06.00ig
Helyszín: Star Cafe (Duna Plaza a cash terem mellett)
Személy: Torkanics Ádám (Cash Manager)
Kedves Mindenki! Tekintve, hogy már most elértük a max létszámot, valamint mert közületek sokat igényelték, ELŐREGISZTRÁCIÓT szervezünk. Ha mindenképpen részt akarsz venni a HU versenyen, és biztosan benne akarsz lenni a 64főbe, akkor kérlek élj az előregisztrációval, mert csak így tudjuk biztosítani a helyed a versenyen.
Az előregisztráció időpontja: 2012. május 12, 13, 16, 17, 20, 21. Minden említett nap 19.00-06.00ig
Helyszín: Star Cafe (Duna Plaza a cash terem mellett)
Személy: Torkanics Ádám (Cash Manager)
Es ha valaki videki, akkor csak azert utazzon fel pestre, hogy regeljen?