Fasza lenne, csak csináljátok meg jól a struktúrát. Emlékszem, hogy a miamiban volt valami magas BI-ű HU verseny, de olyan szánalmas struktúrája volt, hogy telefonon keresztül tiltre rakott. Kezdődhetne 100bb felett, meg mehetne két nyertes meccsig, és akkor akár lehetne a BI is magasabb.
Not bad, kár, hogy el lesz árasztva olyan játékosokkal, akik simán ownolnak:) 50K meg funolni kicsit sok:D
De ha szerveznétek mellé egy HU "side eventet", valami 15-20K-ért, ahol nem indul annyi pro, akkor abban benne lennék (ha épp otthon vagyok)
Az oda-vissza vágó szerintem is fontos lenne, és ne legyen vasárnap obv.
Holdenper jól mondja, minden bizonnyal ownolna a mezőny, és élőben zéró rutinom van, de ettől függetlenül engem érdekelne... valsz 50k-s nevezéssel is, de kisebbel 100%.
Ha Best of 3 rendszerben zajlana (ami legalább a későbbi körökben elég fontos lenne) akkor egy közepesen deep struktúra sztem elég.
Most még mindent lehet, semmi sincs véglegesítve. Én arra gondoltam, hogy az első 3 kör 1nyert meccsre menne utána 2 nyertre. A struktúrára is várom az ötleteket, lehet kicsit turbó, vagy lassú legyen inkább?
remek ötlet!egy helyet foglalnék is
én inkább lassú struktúrával játszanék, de ha 2 nyertig megy, akkor azért túlzásba sem lehet vinni, mert iszonyatosan elhúzódhatna :)
csak ötlet szinten:
ahelyett, hogy túl deepen indulnánk (mondjuk 150-200bbvel), az első vakszint lehetne dupla hosszúságú (mondjuk 100-150bb-vel).
ha az első körök egy győzelemig mennek, ezek lehetnének valamivel deepebbek / lassabbak
adom!hol lenne?
Egy helyet én is foglalnék.
Ha első pár kör 1 nyert meccsig menne, akkor az lehetne deepebb.
Ha végig 1 nyert meccsig megy, esetleg vigaszág szóba kerülhetne.
Körülbelül hány hand megy le élőben HU-ban egy óra alatt?