Ja és még valami:
Hely és asztaltakarékosság miatt szerintem érdemes úgy csinálni ahogy a mellékelt képen, tehát 2 meccs megy egy asztalon.
http://www.fulltiltpoker.com/poker-from-the-rail/wp-content/uploads/2011/06/2011WSOP_HU2.jpg
Így az első körhöz 16 asztalra lenne csak szükség, ami azért a teremnek is jó hogyha csak feleakkora hely kell.
Én mindenképp szeretnék ott lenni , jó ötlet !
Stipistopi 1 hely.
Én szívem szerint 100bbs kezdőstackel, és olyan 15perces emelkedéssel csípném nagyon, 2 nyert matchig.
nekem is tetszik az ötlet bár hozzám képest azé nem kevés az 50k :)
szóval satelit +1 és alacsonyabb nevezésű mellékverseny (15-20k) is jó ötlet mint side event :P
Egy kicsit továbbgondoltam az online sat(ok) részleteit.
Ha megegyeznénk a részletekben (indulók száma, nevezési díj, kifizetés, vakszintek, stb.) akkor lehetne hasonlóan csinálni, mint egy sidebetet.
Vegyünk pl. egy 15$-os, 16 fős HU SNG-t. Leegyeztetjük a kezdés idejét, valakit kinevezünk pénztárosnak, minden induló jelzi itt az indulási szándékát és átküldi a 15$-t.
Ezek után csinálunk egy - akár játékpénzes - Home Games versenyt, amire a meghívót csak a benevezetteknek küldjük el és a verseny végeztével a pénztáros átküldi a lét a győztesnek.
Indulnék én is a versenyen....
Engem is érdekelne. A home games sat ötlet is tetszik.
Bár most, ahogyan belenéztem a Home Games lehetőségekbe, ennyire azért nem rugalmasak a dolgok a PS-en. A nevezési díjakat pl. nem lehet így variálni és SNG-t sem látok, mint lehetőséget, csak versenyt, vagy cash asztalt.
Csak jönnék én is...
Jó ötlet, ha megvalósul ott leszek (uh Márió foglalj nekem helyet!:) ).
Jó lenne, hogyha kora délután el lehetne kezdeni, és hha 2 napos lenne.
A struktúrát vhogy úgy kell megoldani, h egy meccs átlagosan ne legyen több 3.5, 4 óránál.
És side eventet is támogatom:)