audio: azért ennyire nem szörnyű a helyet, ha ügyes vagy addonnal 3/5e ftból megúszod és onnan ha bejön az ante lopásokkal könnyen FT-re tudsz ülni.
ha sikerül 80k-val freezoutba érkezni akkor onnan csak nagyon nagy pech vagy hülyeség kell, hogy ne juss el a FT-re, persze ritkán fizet az első tíz hely, általában csak az első 6 plusz 1-2 buborék.
Az ilyen egy ezresből játszom két órát játék viszont vicces, nyilván pénzügyileg ez elsőre úgy tűnik megéri de azért mert már én is nyertem ott 1000ből, nem jelenti azt, hogy ez a jó módszer. Ahogy Ötödik Peti is mondta vala, az addont is mindig meg kell venni :).
No van itt ennek topic, szóval ha valamelyik akadémiás megy, és szeretné keményebbé tenni a mezőnyt, akkor ide nyugodtan beírhatja, és akkor lehet mennek mások is.
Egyébként a mezőny tényleg az ibron által leírt két részre oszlik. (igazi gamblerek sok addonnal, és az ezresen ülő egyetemisták max 1-2 rebuyjal)
hm az 1. hsz-t olvasva lehet azért 2000 most a ribáj, hoyg ne anynira menjen az allinfesztivál? :D
hm az 1. hsz-t olvasva lehet azért 2000 most a ribáj, hoyg ne anynira menjen az allinfesztivál? :D
hát 65000 stack az itt pont nem jó. végülis 4M körül vagy tehát ha játszani akarsz pusholni kell. az hogy emelsz 20-30k közt valameddig, és a maradékot vagy betolod flopon vagy nem annak semmi értelmét nem látom, és annak se ha mindenképp betolod flopon.
szóval izi push :)
oké, reflexválasz.
mégegyszer.
az asztal tightpasszív. mutatás nélkül rengeteg potot nyertem. bár az M kicsi, remélhetem, hogy ha allin megyek akkor dobnak.
a faszi viszont egy passzív és hajlamos átváltani CS módba. Nekem dupláznom kellene. Vagy legalábbis potot vinni. Persze a 24k is valamennyi de nem különösebben sok, másfél M-t számítana. Azzal nem lennél előrébb. Ezenkívül hajlamos a slowplayre. Szóval fogalmam nincs mi lehet nála, akár AA is lehet.
ebben ez esetben is biztos, hogy pusholnál?
nyerésre játszunk, sok van benn, ennyivel nem nyerünk versenyt, a limp CS range ellen elől vagyunk, push.
nah jó, hogy itt vagy.
és nincs sok bent, pont ez a lényeg. 24k volt bent. az NEM SOK. az másfél M. betolom, elviszem, nem kerültem előrébb a versenyben. ha egy 44-t kapok vagy egy ATs -t akkor azzal ezt csinálom mert inkább stealelni akarok nem játszani. De ez a lap vagy nagyon elől van az ellenfélhez képest, vagy nagyon hátul ha épp megint slowplayel mint ahogy amúgy majd egész este. Miért toljak bele 65k-t 8k -ba csak azért, hogy kiderítsem hogy kis pár, SC, AX, AK vagy AA, KK, QQ van nála.merthogy én erre tettem. SC-k ellen jobb vagyok flop után is, kis pár ellen van 35% flopon, AX de főleg AK, AQ, AA, KK, QQ meg nagyon fájdalmas lenne.
megmondom mi volt a bajom. Nem akartam allin menni akármilyen Ax ellen, de nem is akartam párba futni sem. Jó lapra raktam, mert ma kivételesen jobb lapokat mutogatott. Úgy gondoltam, hogy elvileg amit eldobna 65k -ért azt eldobná 22-ért is. Meg akartam hagyni magamnak a lehetőséget, hogy ha reraisel akkor eltudjam dobni a lapjaimat. Talán a preflop jó, flop után rossz lapjárás is hozzátett, de akartam egy flopot nézni mielőtt betolom. 40k val még lett volna egy halvány második esélyem.
Egyébként nektek van igazatok, hiszen 65k emelésre valszeg képes lett volna elengedni a K7o -t és nem check-callra játssza az AK7 flopot. Mert flopon meg már betoltam, nem minden mindegy alapon, ha Ax el jön akkor emel a flopon. ha 77 akkor szívás. Minden más nálam jobb lapot kizártam mert AA, KK, AK is emelt volna, A7 - K7 pedig részemről még akkora stackből is főleg UTGben nem játszólap ezen a versenyen ebben a szituációban.
mindenesetre nekem turn után már volt 7 outom a nyerésre és 6 a splitre de persze nem jön az ilyen :)
És oké, push, push, szeretek pusholni, ma annyi allint nyomtam hogy hihetetlen, volt hogy 4 körben egymásután, már könyörögtem, hogy ne A8s-t kapjak, hogy tudjam eldobni(akkor még jóval kevesebb stackem volt, 20k alatt 2000 meg 3000vakoknál)
Szóval én nem vagyok az a játékos aki kiszámolja a range-t, kitalálja, hogy jobb vagyok a másik rangejénél, betolja és szurkol hogy nyerjen.
Ennek ellenére utólag úgy érzem most talán nyugodtan tolhattam volna. A tipikus fish módom előjött, és megijedtem az ellentől valahol.
Khm-khm-khm, srárcok. I wouldn't do 0+1 If I were you. Really.